OVO JE SIN ZORANA MARJANOVIĆA IZ PRVOG BRAKA, LIČE KAO JAJE JAJETU! Go do pojasa, nosi ga na ramenu!
Zoran Marjanović, Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNA SLIČNOST

OVO JE SIN ZORANA MARJANOVIĆA IZ PRVOG BRAKA, LIČE KAO JAJE JAJETU! Go do pojasa, nosi ga na ramenu!

Zoran Marjanović postavio je fotografije na društvene mreže na kojima je go do pojasa i nosi svog naslednika na ramenima

Objavljeno: 10:02h

On je juče na svoj Fejsbuk profil okačio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem. Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se oseća blagosloveno.

"Trebalo je to odgajiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma", napisao je Marjanović.

Na fotografijama se vidi kako Zoran, go do pojasa i sa brojanicom i lančićem sa krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima, dok mladić pokazuje mišiće.

Njegove fotografije su za nekoliko sati pobrale preko 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše: „Bravo“ uz brojna srca.

foto: printscreen/facebook

Podsetimo, Zoran Marjanović je prošlog leta pušten iz pritvora da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Prvo ročište zakazano je za 11. septembar pred Višim sudom u Beogradu.

Zoran se sprema za suđenje, a dane uglavnom provodi kod kuće u krugu porodice", kaže naš izvor.

Marjanović od početka negira da je sa više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu, inače pevačicu "Granda", dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

foto: printscreen/facebook

BEZ MAJICE NA MINUSU

Marjanović je zimus izazvao pažnju javnosti kada je na Fejsbuku objavioo fotografije sa ćerkom Janom, koju je dobio u barku s ubijenom Jelenom. Na tim fotografija Zoran je u šorcu i bez majice, dok je Jana u skafanderu.

"Kupanje svetom vodom donetom s Ostroga", napisao je tada Marjanović iznad fotografije na kojoj se poliva iz plastične flašice.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.