OVO JE KATARINA (20), STUDENTKINJA RUDARSKOG FAKULTETA KOJA JE POGINULA NA IBARSKOJ: Ne zna se u kom autu je bila
Foto: Facebook/privatna arhiva

tužno

OVO JE KATARINA (20), STUDENTKINJA RUDARSKOG FAKULTETA KOJA JE POGINULA NA IBARSKOJ: Ne zna se u kom autu je bila

Za sada nije poznato da li je ona bila u "dačiji" ili BMW-u koji je izazvao nesreću

Objavljeno: 12:17h

Studentkinja Rudarsko-geološkog fakulteta Katarina Ivanković (20) jedna je od četvoro stradalih u jezivom udesu koji se dogodio u jedan sat posle ponoći kod mesta Županije.

Nesrećna devojka nalazila se u automobilu s tri prijatelja kada je došlo do stravičnog udesa. Za sada nije poznato da li je ona bila u "dačiji" ili BMW-u koji je izazvao nesreću.

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županije, zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji N.M. U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

foto: Facebook/privatna arhiva

Sa lica mesta, automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti. Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

Kako nezvanično saznajemo, svi poginuli su sa područja Lazarevca. Mladić iz automobila smrti se "ničega ne seća"

Jedan mladić S. I. (20) od četvoro povređenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod mesta Županjac, teže je povređen i nalazi se u bolnici u Valjevu. Policija je obavila razgovor sa S. I. koji je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.

S. I. je iz Lazarevca.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.