UPOZNAO GA U KAFANI GDE SU PILI! Nakon svađe je Rade izudarao BEOGRAĐANINA DO SMRTI! Horor na VOŽDOVCU
Policija, ilustracija, Foto: Beta/Saša Đorđević

HAPŠENJE

UPOZNAO GA U KAFANI GDE SU PILI! Nakon svađe je Rade izudarao BEOGRAĐANINA DO SMRTI! Horor na VOŽDOVCU

Rade V. (23)iza rešetaka zbog sumnje da je usmrtio Vladimira Krstića (35). Upoznali se u kafani gde su pili. Posvađali se, nakon čega je žrtvu udario više puta

Objavljeno:

Pripadnici beogradske policije uhapsili su Radeta V. (23), zbog sumnje da je ubio Beograđanina Vladimira Krstića (35) u iznajmljenom stanu na Voždovcu. Identitet žrtve utvrđen je naknadno, jer kod sebe nije imala lična dokumenta. Zločinu su, po svemu sudeći, prethodile pijanka i svađa.

U kući u Ulici Veselina Masleše 49, gde je došlo do sukoba, smo zatekli Radetovog kolegu, poreklom iz Jagodine, koji je sa njim živeo u iznajmljenom stanu, kao podstanar.

- Došao sam kasno uveče sa posla i odmah legao da spavam, jer sam bio umoran - priča ovaj Jagodinac. - Tokom noći, iznenada me probudila vika i svađa. Kao kroz san, čuo sam Radeta kako nekome govori da izađe napolje. Uzvikivao je: "Izlazi! Izlazi mi iz kuće!" U jednom trenutku sve je utihnulo i ja sam nastavio da spavam. Probudio me rano jutros dolazak policije. Tada sam i saznao šta se desilo.

Komšinica, čije je dvorište uz plac sa kućom gde se dogodila tragedija, kaže da se oko tri sata iza ponoći čula galama.

- Glasovi su dopirali iz dvorišta - priča nam ova žena. - Niko se nije mešao, jer se svašta dešava. Ali, jasno se čulo da se dvojica muškaraca svađaju i psuju. Onda su se čuli i neki tupi zvuci, verovatno udarci. Ne znam detalje.

Prema nezvaničnim informacijama, pre sukoba, dvojica muškaraca gotovo celu noć su pila u jednom ugostiteljskom objektu na tramvajskoj okretnici u Ustaničkoj ulici. Posle zatvaranja kafane, seli su u taksi i odvezli se do kuće u kojoj je Rade V. bio podstanar. I tamo su nastavili sa pričom i alkoholom, ali je u jednom trenutku sve izmaklo kontroli.

- Niko ne zna šta se tačno dogodilo - priča naš izvor. - Navodno, njih dvojica su se te noći i upoznala u toj kafani. Da li je Krstić postao nasilan ili je Rade V. hteo da odspava malo pre posla, zasada se samo nagađa. Utvrđeno je da je pokušavao da istera čoveka iz svog stana i da ovaj nije hteo da ode. Tada ga je udario nekoliko puta pesnicom i nogom. Muškarac je pao i više nije ustao.

Kada je video da mu drugar ne ustaje, mladić se uplašio i pozvao Hitnu pomoć. Lekari su, međutim, mogli da konstatuju samo smrt. Ubrzo je stigla i policija. Pretpostavlja se da je čovek nezgodno pao i povredio glavu.

- Na obdukciji je utvrđeno da je Krstić ubijen, odnosno da je preminuo zbog udaraca i pada - navodi naš sagovornik. - Kod sebe nije imao dokumenta, pa je tek na Institutu za sudsku medicinu utvrđeno o kome je reč. Rade V. je ispričao da ga je te noći upoznao i da ne zna gde živi, a njemu se predstavio nadimkom Vlada.

Radetu V. je, na predlog višeg javnog tužioca u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio zločin. Po isteku će biti priveden na saslušanje.

SEZONSKI RADNICI

U IZNAJMLjENOJ kući u Ulici Veselina Masleše, pored Radeta V. žive još trojica mladića, koji su trbuhom za kruhom došli u Beograd. Bavili su se, kao i osumnjičeni, sezonskim poslovima, uglavnom građevinom. Njegovi cimeri kažu da se Rade doselio nedavno. U tom delu grada mnogo se zida, kao i na Zvezdari, pa je dosta sezonaca.

RAZVEDENI OTAC TROJE DECE

UBIJENI Krstić živeo je sa ocem u Malom Mokrom Lugu. Komšije pričaju da je razveden i da ima troje dece. Navodno, često je pio i tada je bio veoma agresivan i spreman na kavgu. Stanari Partizanske ulice navode i da nije radio, osim nekih povremenih poslova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.