AKO NE UĆUTIŠ, DOBIĆEŠ METAK! Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj tipovali bebu za krađu!
Milica Pendić, Foto: Printscreen/facebookMilica Pendić

PRETNJA

AKO NE UĆUTIŠ, DOBIĆEŠ METAK! Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj tipovali bebu za krađu!

Milica Pendić u izjavi policiji rekla da je uhvaćena za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku

Objavljeno:

Milica Pendić (25), porodilja o čijem su slučaju pisale današnje “Novosti”, presretnuta je danas nakon što se vraćala sa skidanja konaca posle carskog reza, na koje je poslata iz Dečje klinike u Tiršovoj u GAK u Višegradskoj. Ona je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Po izjavi koja je dala policiji, a koju nam je potvrdio član vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji Radiša Pavlović, uhvaćena je za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku. Porodilja je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Kako nam je Pavlović još rekao porodilji je napadač takođe pretio smrću rečima “ako još jedanput tvoja pričica bude izašla bilo gde dobićeš metak“. Na licu mesta i dalje je policija. Kada se osvestila ušla je u kapelicu u Deligradskoj i pozvala Pavlovića i zamenika predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama Milanku Momčilović, koji su jutros na „Pinku“ pričali o ovom slučaju.

(Espreso.co.rs/VečernjeNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.