Novi užasni momenti ubistva pevačice: Jelena krvava bežala od ubice, borila se do smrti! (FOTO)

bacio je u kanal i pobegao

Novi užasni momenti ubistva pevačice: Jelena krvava bežala od ubice, borila se do smrti! (FOTO)

Telo Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče, koja je nestala u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči, a sad su poznati detalji tragedije
Objavljeno: 09:37h
Jelena Krsmanović Marjanović pružila je žestok otpor napadaču, da bi je potom dokrajčio tupim predmetom, telo bacio u jarak i pobegao, piše Kurir.
Volela je muža, nikad nisu imali problem: Detalji užasnog ubistva mlade pevačice!
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Da se naježiš: Ubijena Jelena u poslednjoj pesmi predvidela smrt?! (VIDEO) Borče pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči. Jezivi detalji ubistva pevačice Granda: Ubica je udarao tupim predmetom po glavi i telu!
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Majka ubijene Jelene: Rekla mi je da će da istrči još jedan krug, pa će posle doći do mene! (FOTO) ubijena je tupim predmetom, najverovatnije čekićem. na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena.
Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Muž zvezde Granda: Pretili su joj na Fejsbuku! (FOTO) (VIDEO) najverovatnije se borila s napadačem, sva krvava je bežala od njega, ali ipak ju je sustigao, naneo joj smrtonosne povrede, bacio je u kanal i pobegao. Horor prizor: Na ovom mestu je policija pronašla beživotno telo Jelene Krsmanović! (VIDEO) Kurir

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.