GOVORILA SAM MU DA NE IDE, SVE JE IMAO! Baka stradalog mladića u Nemačkoj je NEUTEŠNA!
Stradali su Anđela M. (19), njen dečko Miloš S. (20), Foto: Printcsreen

tragedija

GOVORILA SAM MU DA NE IDE, SVE JE IMAO! Baka stradalog mladića u Nemačkoj je NEUTEŠNA!

Njihova kuća u Padinskoj Skeli zavijena je u crno!

Objavljeno:

U nesreći koja se dogodila u nedelju u blizini nemačkog grada Rotenburga poginulo je troje državljana Srbije, dok je dvoje teško povređeno.

Stradali su Anđela M. (19), njen dečko Miloš S. (20) i njen ujak (41). Lekari se bore za život njenog brata Darka (14), dok je otac Mile stabilno iako je teško povređen.

Nesreća se dogodila kada je vozač forda fokus, u kome je bilo pet osoba iz dve porodice iz Leskovca, na raskrsnici udario u znak stop, a potom se odbio i udario u golf i odbacio na pežo. Za volanom forda je bio Anđelin otac Mile.

TRAŽILI POSAO

Anđela je u julu, po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Nemačku, gde su već živeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

- Mile je rođen u Nemačkoj, ali je u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, gde je živeo sve do prošle godine, kada se vratio tamo. Anđelina mama je sa sinom otišla za suprugom, a Anđela u julu ove godine. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci takođe otišao da radi u Nemačku - priča rodbina stradale devojke.

Miloš pošao da bi iznenadio devojku Anđelu

foto: Privatna arhiva

- Ostadosmo bez deteta, a otišao je da iznenadi svoju devojku. Počeo je da uči nemački, planirao je da zajedno žive tamo, a sada su zajedno poginuli - kaže Marija, baba stradalog mladića.

Njihova kuća u Padinskoj Skeli zavijena je u crno upravo kada su se ponadali da im je krenulo nabolje.

- Miloš je završio Srednju medicinsku školu za akušara, volontirao je u porodilištu Narodni front. Već godinu i po dana se zabavljao sa Anđelom i ona je završila istu školu, za laboratorijskog tehničara. Planirali su da se odsele tamo i nađu posao, pošto njeni tamo žive - nastavlja priču Marija Stanojković.

ŽIVELI BEZ MAJKE

Miloša i njegovog mlađeg brata Mihaila majka je ostavila pre pet godina. Njihov otac, baba i tetka odgajili su mladiće i izveli ih na pravi put. Čak su u blizini porodične kuće kupili još jedan stan za jednog od braće.

- Govorila sam Milošu da ne mora da ide ako ovde nađe dobar posao, jer smo ih obezbedili obojicu. Trebalo je da ode u Nemačku na današnji dan, ali je otišao nedelju dana ranije, da iznenadi Anđelu - priča uplakana baba.

Do nesreće je došlo kada su njih petoro krenuli u Rotenburg, a na mestu su stradali Miloš S. i Anđelin ujak, dok je ona davala znake života i prevezena je kolima hitne pomoći u bolnicu, ali je tamo preminula u toku noći između nedelje i ponedeljka - kaže sagovornik.

MALI DARKO PREPOZNAJE SAMO GLAS MAJKE

Teško povređeni Anđelin mlađi brat Darko M. (14) u kritičnom je stanju, a prema pisanju nemačkih medija, reaguje samo na glas majke.

Mile M. je teško povređen, ali u stabilnom je stanju, a pod sedativima je ne samo zbog povreda već i zbog tragedije koja ga je pogodila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.