ZBOG UBISTVA! Saradnica Olivera Ivanovića pozvana na saslušanje kao osumnjičena!
Ubistvo Olivera Ivanovića, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

po 3 put

ZBOG UBISTVA! Saradnica Olivera Ivanovića pozvana na saslušanje kao osumnjičena!

Arsović je poziv stigao na kućnu adresu da se javi Specijalnom tužilaštvu tzv. Kosova u Prištini

Objavljeno:

Dugogodišnja saradnica i prijateljica srpskog političara Olivera Ivanovića – Silvana Arsović dobila je po treći put poziv da se javi na saslušanje kao osumnjičena u okviru istrage Ivanovićevog ubistva, piše KoSSev.

Arsović je poziv stigao na kućnu adresu da se sutra u 09:30 javi Specijalnom tužilaštvu tzv. Kosova u Prištini koje vodi istragu ubistva Olivera Ivanovića, navodi KoSSev.

- U šoku je kao i prethodna dva puta i normalno je da će se odazvati kao i do sada što je činila - za KoSSev kaže takođe Ivanovićeva saradnica i odbornica GI SDP Ksenija Božović.

- Interesantni su momenti kada se Silvana poziva opet na saslušanje i šta to može sada posle 19 meseci od ubistva da iznese kao novi detalj, pošto je već ispitivana - pita se Božović, naglašavajući da je rezignirana time kako se odvija istraga.

Kaže, neće da prejudicira, ali i ne može da ne primeti da poziv stiže "u trenutku kada su u javnosti prethodno objavljena konkretna imena" srpskih opozicionara, među kojima i onih iz GI SDP, u vezi sa uzajamnim dogovaranjem ovog bloka oko budućeg zajedničkog političkog delovanja.

Za Silvanu Arsović kaže da javnost odlično zna koliko je bila lojalna Ivanoviću.

- Ne može da bude okrivljena ni za šta drugo. Zna se da mu je bila godinama ne samo najbliža saradnica, već i najodaniji prijatelj - rekla je Božović.

Silvana Arsović, dugogodišnja sekretarica i saradnica Olivera Ivanovića, osumnjičena je za "pomaganje u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo" u slučaju Olivera Ivanovića, podseća KoSSev.

Ona je krajem novembra prošle godine, samo par dana nakon akcije hapšenja osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića u zgradi Grej u Kosovskoj Mitrovici, takođe sprovedenana saslušanje u Prištinu, posle čega joj je određeno zadržavanje. Puštena je posle noći u pritvoru i tada, kako je objašnjeno, nije bila u stanju da se pojavi pred medijima.

Uskoro se navršava 19 meseci od ubistva, a nijedna optužnica još nije podignuta i sudski postupak nije počeo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.