SRPSKA POLICIJA JE ZAUSTAVILA BMW X5 BUGARSKIH TABLICA Kad su otvorili gepek videli su nešto što odavno nisu (FOTO)
Municija, Foto: MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA

ŠOK

SRPSKA POLICIJA JE ZAUSTAVILA BMW X5 BUGARSKIH TABLICA Kad su otvorili gepek videli su nešto što odavno nisu (FOTO)

Municija je otkrivena u automobilu bugarskih registarskih oznaka kojima su dva mladića iz Sofije putovala ka Vlasinskom jezeru

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Strezimirovci 3. avgusta 2019. godine u prepodnevnim časovima otkrili automobil pun bojeve municije.

Municija je otkrivena u automobilu bugarskih registarskih oznaka kojima su dva mladića iz Sofije putovala ka Vlasinskom jezeru.

foto: Uprava carine

Reč je o bugarskim državljanima 28-godišnjem vozaču i 24-godišnjem suvozaču, koji su na pitanje da li imaju nešto da prijave odgovorili da nemaju ništa jer su išli u turističku posetu.

Detaljnim pregledom BMW-a X5 kojim su doputovali do granice, utvrđeno je da se u kaseti ispred suvozačkog sedišta nalazi 32 bojeva metka marke ''Magtech'' kalibra 9mm, dok je u kaseti iza ručice menjača otkriveno još 50 bojevih metaka marke ''Luger 9''.

foto: Uprava carine

Potom su službenici detaljno pregledali i prtljažnik vozila u kojem je ispod jednog ranca i podnog poklopca, otkriveno i dva para neprijavljenih registarskih oznaka.

Mladić koji je upravljao automobilom potvrdio je službenicima na prelazu da je sve što je otkriveno u automobilu vlasništvo njegovog oca.

foto: Uprava carine

Kada je reč o naoružanju, sva otkrivena municija predata je policiji u dalju nadležnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.