Jelenina prijateljica šokirana: Ona sama, svojom voljom, nikad ne bi otišla! (FOTO)

još uvek je nema

Jelenina prijateljica šokirana: Ona sama, svojom voljom, nikad ne bi otišla! (FOTO)

Policija već skoro 20 sati aktivno traga za nestalom pevačicom Granda, Jelenom Krsmanović koja je nestala juče oko 15 časova
Objavljeno: 03.04.2016. 12:51h
Jelenina prijateljica došla je na lice mesta kako bi saznala da li ima nekih novih informacija. Ona kaže da Jelena nikada ne bi otišla od kuće i da ne zna šta je moglo da joj se desi.

Cela Srbija na nogama: Zvezda Granda oteta dok je džogirala?! Ko ometa rad policije?

- Čule smo se pre par dana. Ovo je bila njena normalna ruta, svaki dan je trčala tu. Ništa nije ukazivalo da nešto ovakvo može da se desi - kaže ona.Jelenina prijateljica dodaje da je pevačica bila u srećnom braku i da ne bi svojevoljno otišla.

- Šokirana sam njenim nestankom, ona sama nikada svojom voljom ne bi otišla. Ona je privržena majka, žena zmaj, voli svog muža i nisu imali nikakvih problema - dodaje ona i moli svakoga ko ima neku informaciju o njoj da javi policiji.

Policija locirala mobilni nestale pevačice Granda! Ni posle 7 sati nije se vratila kući! (FOTO)

Jelenin suprug Zoran Marijanović trenutno se nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu.Kako navodi porodica nestale pevačice, ona je oko 15 sati juče otišla da trči međutim nije se vratila. Pre toga je bila sa mužem i ćerkom. 

- Za sada nemamo novih informacija. Čim budemo znali nešto više izdaćemo saopštenje - rekli su jutros u MUP-u.

Zoran Marjanović, Jelenin suprug rekao je da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je odmakla od njih daleko, kaže on.

(Espreso.rs/ Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media