NAKON ŠTO JE SRBIN SRBINU PREREZAO VRAT: Oglasila se naša ambasada i poručila OVO
Srpski državljanin sunarodniku prerezao vrat u poznatom letovalištu, Foto: Printscreen

reakcija

NAKON ŠTO JE SRBIN SRBINU PREREZAO VRAT: Oglasila se naša ambasada i poručila OVO

Iz Ministarstva kažu kako je Ambasada Republike Srbije u Madridu u kontaktu sa nadležnim organima Španije

Objavljeno: 16:12h

U poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol, došlo je do krvavog obračuna između dvojice državljana Srbije.

Jedan od njih teško je povređen, nakon što mu je drugi muškarac prerezao vrat.

Naime, na balkonu jedne zgrad odigrao se krvavi pir, naočigled prolaznika. Jedan od srpskih državljana vezao je drugog za ogradu terase i prerezao mu grlo. Žrtva je imala povez preko očiju, a krv mu se slivala niz golo telo.

foto: Printscreen

Policija je brzo intervenisala na licu mesta. Oni su pokušali da smire nasilnika koje je najpre pretio nožem, a potom ga bacio sa terase zajedno sa svojim mobilnim telefonom.

Motiv ovog zločina i dalje je nepoznato. Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu, a tamošnji zvaničnici tvrde kako je lokalna policija juče u popodnevnim časovim intervenisala i sprečila tragediju, spasivši život srpskom državljaninu".

foto: Printscreen/theolivepress.es

- Napadač je držao okrvavljenog muškarca na balkonu, pred očima prestravljenih turista. Dok je jedan policajac pokušao da urazumi napadača, drugi je ušao u zgradu i uspeo da ga uhapsi - navodi se u saopštenju tamošnjih zvaničnika.

Ovim povodom kontaktirali smosa Ministarstvom unutrašnjih poslova kako bismo dobili potvrdu o tome da se radi o srpskim državljanima, te kako bismo saznali kakava je dalja procedura u ovom slučaju.

Iz Ministarstva kažu kako je Ambasada Republike Srbije u Madridu u kontaktu sa nadležnim organima Španije, te kako preduzimaju potrebne mere u skladu sa svojim nadležnostima u kontaktu sa nadležnim organima Španije.

- Ambasada Republike Srbije u Madridu je u kontaktu sa nadležnim organima Španije, u vezi sa slučajem fizičkog obračuna dvojice državljana Srbije u mestu Manilva, Kosta del Sol. Ambasada Republike Srbije u Španiji preduzima potrebne mere u skladu sa svojim nadležnostima i u kantaktu je sa nadležnim organima Španije u cilju pribavljanja bližih informacija u konkretnom slučaju - navode iz Ministarstva spoljašnjih poslova Republike Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.