IZBO JE PARTNERKU U POŠTI, JEDVA JE PREŽIVELA! U filmskoj akciji savladao ga je policajac koji je bio u prolazu
Kučevo, Foto: Google street view

užasno

IZBO JE PARTNERKU U POŠTI, JEDVA JE PREŽIVELA! U filmskoj akciji savladao ga je policajac koji je bio u prolazu

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Ljubiše Pavlovića (55) iz Kučeva, za pokušaj ubistva Sanele Žuržić (38) iz Rakove Bare.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora. Osumnjičeni se tereti da je 9. aprila, oko 10 časova ujutru, u pošti u Kučevu, naočigled poštanskih služebenika, napao Sanelu nožem i više puta je ubo u predelu vrata, glave i grudi, nanevši joj povrede opasne po život.

Ona se duže vreme lečila, ali je izgubila vid na levom oku i imala je brojne ožiljke na licu. Njene povrede bile bi teže da napadača nije savladao policajac Nikola Mišić, koji je bio u blizini i koga su građani pozvali. Skočio je na njega, oteo mu nož i uhapsio ga.

Osumnjičeni je bio u emotivnoj vezi sa Sanelom i radili su u istom orkestru, on je svirao harmoniku, a ona pevala. Pošto ga je ostavila, on to nije mogao da prihvati.

Uz podizanje optužnice, tužilac je tražio produženje pritvora za osumnjičenog, u kome je od 9. aprila. Kada optužnica bude stupila na snagu, Viši sud zakazaće početak glavnog pretresa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.