TREBALO JE DA IDEMO U BEOGRAD DA TI KUPIM DRES! Slomnjena Nataša ne može da prihvati SMRT DEČKA! (VIDEO)
Nataša i Miodrag, Foto: Printscreen Instagram

tuga!

TREBALO JE DA IDEMO U BEOGRAD DA TI KUPIM DRES! Slomnjena Nataša ne može da prihvati SMRT DEČKA! (VIDEO)

- Kamo sreće da se ovo ponovi, ali znam da nikad više neće - napisala je Nataša

Objavljeno:

Među četvoro prijatelja, koji su se znali od detinjstva, poginulih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Tabanovićima kod Šapca, bio je i Miodrag Jovičić (19). Njegova devojka Nataša se na društvenim mrežama oprostila se od njega, a njihove zajedničke fotografije i snimke i dalje objavljuje uz napise koliko joj nedostaje.

Ona je objavila video koji je propraćen objašnjenjem "U j..eni Beograd smo trebali da ponovo odemo, a ja sam sama otišla slomljena da bih kupila dres. Tada si me zaključao u ormar jer sam iskočila iz njega i uplašila te. Kamo sreće da se ovo ponovi, ali znam da nikad više neće", napisala je Nataša. Reči su napisane preko videa u kom se vidi soba i ona skrivena u ormaru, dok je Miodrag pita "Ko će to tu noćas da spava?" i nekoliko puta joj kaže "Laku noć", ali onda joj kaže "Čekaj da te ljubim". Ona za to vreme krije lice u jastuk i smeje se.

Prethodno je devojka poginulog Miodraga napisala potresan post poručivši Miodragu da putuje s anđelima:

Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu - napisala je devojka poginulog mladića.

Ranije je Nataša objavila post o crvenom karminu:

- Mrzeo si moj crveni karmin, ali si me opet ljubio, iako nisi mogao dva dana iz brade da ga skineš, kad sam došla bez šminke i rekla ti da si me toliko iznervirao da se nisam našminkala, rekao si mi: "Onda ću te češće nervirati da se ne šminkaš". Evo, srećo, od subote nisam našminkana, nadam se da ti je srce na mestu - napisala je ona uz objavljenu fotografiju.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na mestu su preminuli Miodrag J. (19), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Sara L. (18), dok je Sarina rođena sestra Maja L. (20) jedina preživela. Maja je bila za volanom "forda", a petoro prijatelja se kobnog jutra vraćalo iz noćnog provoda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.