BORIŠA CVEĆAR GOLU BOLESNU ĆERKU TERAO DA SEDI U KRILU SVOG DRUGA Isplivali jezivi detalji zlostavljanja u Jagodini
Nasilje nad decom, Foto: Shutterstock

užasno

BORIŠA CVEĆAR GOLU BOLESNU ĆERKU TERAO DA SEDI U KRILU SVOG DRUGA Isplivali jezivi detalji zlostavljanja u Jagodini

Branislav A. (62), koga u Jagodini znaju kao Borišu Cvećara, a koji je uhapšen krajem juna zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnu ćerku sa posebnim potrebama M. A. (13)

Objavljeno:

Komšije cvećara Branislava A. prijavile policiji da u dvorištu njegove kuće sedi više muškaraca koji seksualno zlostavljaju njegovo maloletno dete s posebnim potrebama.

Branislav A. (62), koga u Jagodini znaju kao Borišu Cvećara, a koji je uhapšen krajem juna zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnu ćerku sa posebnim potrebama M. A. (13), osumnjičen je i da je nesrećnu devojčicu podvodio svojim poznanicima za novac, a ponekad čak i za flašu alkohola.

Kako Kurir saznaje, slučaj jezivog zlostavljanja otkriven je nakon prijave komšija, koji su ostali zabezeknuti skaradnim prizorom koji ih je zatekao u Borišinom dvorištu.

- Videli su golu devojčicu kako sedi u krilu starijeg muškarca, za koga se kasnije ispostavilo da je Borišin prijatelj. U dvorištu je bilo još muškaraca, pa je izbezumljenim svedocima odmah bilo jasno da je u pitanju seksualno iživljavanje nad detetom. Odmah su pozvali policiju, koja je upala u kuću i zajedno sa ocem uhapsila još nekoliko starijih muškaraca koji su se tu zatekli -

Kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da se sumnja da je Boriša naplaćivao seksualne usluge,što će biti provereno saslušanjima svih za koje se veruje da su zlostavljali dete.

- Koliko je bio besraman i monstruozan, najbolje odslikava podatak da je ćerku znao da podvodi i za flašu alkohola. Ispituje se da li su zlostavljači snimali seksualne odnose sa detetom, zbog čega su im zaplenjeni mobilni telefoni - kaže na sagovornik i dodaje:

- Devojčica ima poteškoća u intelektualnom razvoju, pa je otac iskoristio njeno poverenje. Nije shvatala da je to čemu je izložena loše i da to ne sme da joj se događa. Nakon što je spasena iz kandži zlostavljača, prebačena je u hraniteljsku porodicu, koja će nadalje o njoj voditi računa - kazao je on.

Podsetimo, slučaj zverskog zlostavljanja bolesne devojčice otkriven je 29. juna, otkad se njen otac Branislav A. nalazi u pritvoru. On i baka devojčice bili su jedini koji su se o njoj starali nakon što ju je pre nekoliko ostavila majka.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.