MRZEO SI MOJ CRVENI KARMIN, ALI SI ME OPET LJUBIO! Devojka poginulog Miodraga objavila dirljivu poruku
Pokojni Miodrag Jovičić sa devojkom, Foto: Printscreen

tragično

MRZEO SI MOJ CRVENI KARMIN, ALI SI ME OPET LJUBIO! Devojka poginulog Miodraga objavila dirljivu poruku

Devojka poginulog Miodraga na društvenim mrežama oprostila se od njega

Objavljeno:

Četvoro mladih poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dgoodila u Tabanovićima kod Šapca. Automobil "ford fiesta" sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete. Poginuli su Sara Lolić (18), Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18).

Devojka poginulog Miodraga na društvenim mrežama oprostila se od njega, a njihove zajedničke fotografije i dalje objavljuje uz opise o tome koliko joj nedostaje.

foto: Printscreen/facebook

- Mrzeo si moj crveni karmin, ali si me opet ljubio, iako nisi mogao dva dana iz brade da ga skineš, kad sam došla bez šminke i rekla ti da si me toliko iznrvirao da se nisam našminkala, rekao si mi: "Onda ću te češće nervirati da se ne šminkaš". Evo, srećo, od subote nisam našminkana, nadam se da ti je srce na mestu - napisala je ona uz objavljenu fotografiju.

Ona se dan nakon nesreće na društvenim mrežama oprostila od momka uz potresnu poruku.

- Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu - napisala je ona.

Sudeći prema tragovima na mestu nesreće, uzrok tragedije je najverovatnije neprilagođena brzina.

Jedina preživela je Maja Lolić koja je i bila za volanom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.