STRAŠNO OTKRIĆE: Anđela (13) bila u stanu sa NEPOZNATIM STARIJIM MUŠKARCEM?!
Policija saznala gde je i sa kim bila Anđela, Foto: FB

najnoviji detalji

STRAŠNO OTKRIĆE: Anđela (13) bila u stanu sa NEPOZNATIM STARIJIM MUŠKARCEM?!

Ona je nestala juče 28. juna oko 13 sati u centru grada

Objavljeno:

Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro.

Ekspresnom akcijom policajaca trinaestogodišnja Anđela J. je pronađena pošto se cela niška javnost "podigla na noge". Ona je nestala juče 28. juna oko 13 sati u centru grada.

Kako se nezvanično saznaje, ovaj slučaj njenog nestanka nimalo nije bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

- Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je na prevaru odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro.

Policajci su "prevrnuli nebo i zemlju" od ispitivanjua njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala Bogu - rekao je jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

Ranije nam je njen ujak Žarko rekao da je juče otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag.

Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala.

U toku večeri, najlepšu vest je dobila njena majka koja je iz niške Policijske uprave odvela kući.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.