ĆERKA ŽENE KOJA SE ZAKUCALA U ALFU OTKRILA SVE! Istina o smrti SESTARA kod KAĆA JE JEZIVA!
Vida i Dobrila Milić, Foto: Facebook

AUUU!

ĆERKA ŽENE KOJA SE ZAKUCALA U ALFU OTKRILA SVE! Istina o smrti SESTARA kod KAĆA JE JEZIVA!

Nebojša Aleksić i dalje se nalazi u KC Vojvodina, gde je pre nekoliko dana ponovo operisan zbog teških povreda koje je zadobio u nesreći...

Objavljeno:

Tijana Mandić, ćerka Ljiljane Mandić (62), koja se svojim "opelom" zakucala u "alfa romeo" u kome su poginule sestre Vida (21) i Dobrila (27) Milić iz Đurđeva, tvrdi da njena majka nije kriva za udes.

Novosađanka Tijana Mandić, ćerka Ljiljane Mandić (62), koja je pre sedam dana poginula na Zrenjaninskom putu kod Kaća, kada se svojom "opel merivom" zakucala u "alfa romeo" u kom su poginule sestre Vida (21) i Dobrila (27) Milić iz Đurđeva, tvrdi da se njena majka uoči sudara onesvestila za volanom.

foto: Kurir/ Privatna arhiva

Svoje tvrdnje ona je iznela na svom Fejsbuk profilu, revoltirana što su mediji preneli da je njena majka izazvala udes zbog preticanja, kao i da joj je tokom vožnje ispao mobilni telefon, koji je pokušala da dohvati.

Izjavila saučešće

Ona je najpre izjavila saučešće porodici Milić, navodeći da saučestvuje u njihovom bolu i tuzi.

- Jedina i dokazana istina je da moja majka nije preticala kola u koloni, niti je koristila mobilni telefon, ni vozila prekomernom brzinom, već je isključivo izgubila svest pri vožnji, gde je mahinalno skrenula u suprotnu traku. Nesrećne okolnosti su nešto što se događa - napisala je, između ostalog, na svom Fejsbuku ožalošćena ćerka, optužujući novinare da su objavili izmišljene i neproverene informacije.

foto: Kurir/Privatna arhiva

Međutim, da je uzrok nesreće bilo preticanje "oprel merive", saopštila je tada policija, što su preneli svi mediji u zemlji.

Preminule na mestu

Da podsetimo, stravična nesreća dogodila se 23. jula, u trenutku kada su se sestre Milić vraćale sa letovanja iz Egipta u rodno Đurđevo. Sa njima je bio i Dobrilin verenik Nebojša Aleksić, koji je upravljao "alfa romeom" i koji je u nesreći teško povređen. Sestre su, kao i Ljiljana Mandić, preminule na mestu, dok je Aleksić prebačen u teškom stanju u bolnicu.

Dobrila i Nebojša radili su u istoj firmi u Novom Sadu, gde se nedavno zaposlila i Vida.

- Nebojša i Dobrila su tri godine živeli zajedno, bili su vereni i planirali su brak. Pre toga su se godinama zabavljali - rekli su tada poznanici porodice Milić.

Teško stanje

Aleksić i dalje na intenzivnoj nezi

Nebojša Aleksić i dalje se nalazi u KC Vojvodina, gde je pre nekoliko dana ponovo operisan zbog teških povreda koje je zadobio u nesreći.

- I dalje je na intenzivnoj nezi i pod konstantnim je nadzorom lekara. Njegovo stanje se još vodi kao teško - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor iz Kliničkog centra Vojvodine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.