ŠALJEM TI TAJNE PORUKE, LJUBAVI MOJA: Sanja Papić slomljena od bola objavila NAJNEŽNIJU PORUKU ZA UBIJENOG MIŠU
Sanja Papić i pokojni Dragoslav Miša Ognjanović, Foto: Dragan Kadić

tužno

ŠALJEM TI TAJNE PORUKE, LJUBAVI MOJA: Sanja Papić slomljena od bola objavila NAJNEŽNIJU PORUKU ZA UBIJENOG MIŠU

Prošlo je godinu dana od brutalnog ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića

Objavljeno: 16:56h

Godinu dana od ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića navršilo se juče, 28. jula, a njegova supruga Sanja Papić Ognjanović objavila je tog dana intimnu fotografiju njihove naglo rastavljene porodice, uz reči "ljubav ne umire".

- Šaljem ti tajne poruke dahom noćnih vetrova, a ne znam da li prolaze pored rajskih vrtova... Sa druge strane jastuka - napisala je ona stihove Bajagine pesme uz fotografiju na kojoj na istom jastuku leže ona i njen pokojni suprug, sa tek rođenom ćerkom Larom.

On ljubi devojčicu, dok mu ruka zaštitnički miluje Sanjin obraz.

Podsetimo, Sanja Papić i Miša Ognjanović ćerku Laru dobili su 30. oktobra 2017. godine, a poznati beogradski advokat je hladnokrvno ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu 28. jula 2018. godine.

U klasičnoj sačekuši 28. jula prošle godine nepoznati napadač ispalio je čak sedam hitaca u poznatog advokata koji je bio okrenut leđima, a u društvu sina Petra. U večernjim satima Ognjanović je sa sinom išao ka stanu u kojem je živeo, a ubica je iz prikrajka čekao da vidi Ognjanovićima leđa i da zapuca.

U pucnjavi je povređen i Petar Ognjanović, Mišin sin, ali srećom metak je samo okrznuo njegovu šaku i zadobio je lakše povrede.

Posle godinu dana još nije poznat identitet napadača, kao ni naručioca ubistva advokata. Takođe, nepoznat je motiv likvidacije, ali spekuliše se da je njegov život bio ugrožen zbog poznanstva sa Lukom Bojovićem, kojeg je zastupao više od deset godina. Bojović je od 2012. godine na izdržavanju kazne od 18 godina zatvora u španskom gradu Valensiji.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.