ČEKALI SMO DA STIGNU, NIJE IH BILO... Sestra nastradalog mladića opisala NOĆ HORORA: Pokušala je da spasi brata!
Nastradali Jovičić, Foto: Facebook printscreen

četvoro mladih umrlo

ČEKALI SMO DA STIGNU, NIJE IH BILO... Sestra nastradalog mladića opisala NOĆ HORORA: Pokušala je da spasi brata!

Kako kaže, kada je čula šta se desilo, i ona se uputila na mesto nesreće.

Objavljeno: 27.07.2019. 22:24h
  • 10

U Mačvanskom Pričinoviću tri porodice zavijene su u crno, a celo selo i dalje je u šoku nakon nesreće jutrošnje nesreće u kojoj je samo kilometar dalje poginulo četvoro mladih, od toga troje upravo iz ovog mesta.

U stravičnom udesu u selu Tabanović poginuli su Sara Lolić (18), Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20) iz Mačvanskog Prčinovića i Tanja Lacković (18) iz Klenja kod Bogatića. Sarina sestra Maja Lolić (20) bila je za volanom automobila koji je, najverovatnije usled neprilagođene brzine, sleteo s puta i nakon što se nekoliko puta prevrnuo i udario u betonski stub.

Sestre Sara i Maja, Miodrag, Ivana i Tanja bili su nerazdvojni drugari. Svi su čekali ovo leto da se ponovo okupe na Sarinom punoletstvu za dva dana. Međutim, nisu ga dočekali.

Baš tog, kobnog dana, Miodrag Jovićić je sa majkom i sestrom stigao iz Beča, da bi zajedno išli na svabu kod rođaka. Otac nije mogao da dobije slobodan dan, pa je ostao. Oko jedanaest sati uveče, kako priča Miodragova sestra Marija, po njih je došla drugarica da svi zajedno idu u grad, piše "Blic".

Nakon provoda, u ranim jutarnjim časovima, krenuli su nazad kućama.

- Mi smo prvi krenuli, a oni za nama. Međutim, došli smo kući i čekali da oni stignu jer smo hteli zajedno da igramo "monopol", ali njih nije bilo. Pomislili smo da su svaratili na pumpu da sipaju gorivo. Onda je Nikola, najbolji drug mog brata, dobio poziv da krene, ali da nikom ne kaže gde i zbog čega ide - priča Marija Jovičić, gušeći se u suzama.

Kako kaže, kada je čula šta se desilo, i ona se uputila na mesto nesreće.

- Čim sam čula šta se desilo, ja sam stigla tamo. Pokušala sam da izvučem iz auta brata i drugaricu, ali nisam mogla da im pomognem - priča ona.

Najteže je majci Suzani, koja i dalje ne dolazi sebi od šoka.

- Znate kakvo je to dete bilo, ja vama ne mogu opisati. Nije što je moje dete. Koga god da pitate to će vam reći. Niti je pio, niti je pravio neke probleme. To je bilo izuzetno dete - priča Suzana i dalje u neverici.

Na mestu nesreće pronađena je jedna od poslednjih fotografija poginule Sare. Radovale su se što će biti novih proslava u utorak, kada je Sara trebalo da napuni 18 godina. Međutim, trenutak nepažnje odveo ih je u smrt.

Sarina i Majina majka Vesna samo odmahuje rukom i moli da ne priča o svojoj tragediji.

- Imala sam ih četvoro, sada imam troje - kaže, i tiho se udaljava od kapije moleći se da Maja, koje je jedina preživela, bude dobro.

U kući Bogunovića, koja je izgubila ćerku, majka ne izlazi napolje od jutros kada je u pet sati probudila strašna vest. Suprug je krenuo iz Nemačke čim je saznao šta se desilo. Ivana je, kako pričaju meštani, bila divno dete. Završila je srednju ekonomsku školu i trebalo je da krene od oktobra na fakultet.

(Espreso.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media