NE ZNAM KO JE UBIO MOG SINA: Majka najmlađeg SRPSKOG kasapina sedi u MRAKU, JEDVA GOVORI
Dušanovački most kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca i glavu i grudi, Foto: Printscreen Facebook Nedeljni Telegraf

Stefan je likvidiran pet minuta iza ponoći

NE ZNAM KO JE UBIO MOG SINA: Majka najmlađeg SRPSKOG kasapina sedi u MRAKU, JEDVA GOVORI

Stefan Totić je široj javnosti poznat već više od 20 godina kada je u jednim novinama objavljena njegova slika kao "najmlađeg kasapina" i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere"

Objavljeno:

Ne znam ni ko je, ni zašto ubio mog sina. Niko me iz policije nije zvao da mi nešto kaže... Ne znam ni kada će biti sahrana.

Ovako je za "Blic" kratko, tihim glasom rekla Milanka, majka Stefana Totića (28) koji je prekjuče brutalno likvidiran ispod nadvožnjaka na Voždovcu dok je sa prijateljem bio u kolima.

Šokirana majka sedela je u zatamljenoj sobi porodičnog stana sa dvoje rođaka i kratko i tiho rekla da dalje nema šta da kaže...

Stefan je likvidiran pet minuta iza ponoći ispod Dušanovačkog mosta na Voždovcu, dok je sa drugom Đorđem Simićem, prolazio tim putem.

Kako je Simić ispričao policajcima, on je bio za volanom opel insignije" kada su on i Totić išli sa Voždovca ka auto-putu Niš-Beograd. Kako je ispričao, u trenutku kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca i glavu i grudi.

Simić je, kako tvrdi, tada dodao gas i svom silinom udario u zemljanu površinu u Ulici Miška Jovanovića gde je automobil i stao.

Đorđe je tada, navodno, izašao iz vozila i otišao do ograde auto-puta gde ima osvetljenje kako bi video da li je ranjen. Kada je shvatio da nije, vratio se u automobil i krenuo ka Urgentnom centru kako bi što pre odvezao svog ranjenog druga.

Međutim, u Bulevaru Oslobođenja kod broja 18 automobil je stao zbog kvara. Hitna pomoć je tada došla na lice mesta i konstatovala smrt Stefana Totića.

Lekari su Đorđa Simića prevezli u Urgentni centar i konstatovali mu samo posekotine po licu, nakon čega su ga pustili kući.

Telo ubijenog Stefana Totića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a automobil "opel" na veštačenje.

Motiv: droga

Prvi rezultati istrage govore da je motiv likvidacije sukob oko tržišta narkotika.

Kako "Blic" saznaje, svedok ubistva nije video ubicu i jedino što zna jeste da je bio na skuteru. Ono što je još poznato da je meta bio Totić i da je likvidator znao kretanje žrtve.

Komšije sa Vračara Stefana su poznavale od rođenja. Otac, Dule Kinez je držao pečenjaru, 200, 300 metara od stana u kome je živeo sa suprugom i dvoje dece - Stefanom i mlađom ćerkom.

- Pričalo se da je bahat, da je nekog mladića toliko pretukao da ga je ovaj jadnik bio u komi. Ali ovde u kraju nije pravio probleme. Uvek se uljudno javio, pozdravio - kazale su komšije.

Stefan Totić je, kako je “Blic” pisao, široj javnosti postao poznat pre dve decenije, kao “najmlađi srpski kasapin”, a svojevremeno je njegovu veštinu hvalio i legendarni folk pevač Šaban Šaulić.

Stefan Totić

Stefan Totić je široj javnosti poznat već više od 20 godina kada je u jednim novinama objavljena njegova slika kao "najmlađeg kasapina" i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere".

Tada sedmogodišnji Totić rekao je i da mu je najdraži gost u kafani Šaban Šaulić. Sada pokojni pevač pre nekoliko godina pokušavao je da stupi u kontakt sa Stefanom, kog se, kako je rekao, dobro sećao iz kafane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.