OGLASIO SE DOKTOR POVODOM PREVRTANJA AUTOBUSA PUNOM VOJNIKA! Imamo teško povređene!
Mesto nesreće, Foto: Kurir/T.S.

TEŠKA NESREĆA

OGLASIO SE DOKTOR POVODOM PREVRTANJA AUTOBUSA PUNOM VOJNIKA! Imamo teško povređene!

Saobraćajna nezgoda se dogodila na krivini puta kada je autobus udario u bankinu i prevrnuo se dok su se vojnici vraćali s redovnog zadatka

Objavljeno:

Nakon teške autobuske nesreće koja se danas dogodila kod Vranja, oglasio se upravnik vranjske bolnice Saša Đorđević koji je rekao da su svi putnici koji su bili u autobusu završili u bolnici, a više njih ima i otvorene prelome.

- Prošlo je 23 pacijenta. Imamo ljude i sa teškim telesnim povredama koji nisu u ovom trenutku životno ugroženi. Svi su prošli dijagnostičku obradu. Ono što radimo u ovom trenutku je sanacija i saniranje povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi i posle dodatne trijaže rasporedićemo povređene po odeljenjima. Imamo pacijenata sa prelomima, otvorenim i zatvorenim, sa povredama grudnog koša, to su teške telesne povrede - kazao je Upravnik vranjske bolnice Saša Đorđević.

Podsetimo, najmanje 23 vojnika su povređena, od kojih dvojica teže, kada se prevrnuo autobus koji je prevozio pripadnike 21. bataljona veze Kopnene vojske kod brda Pržar iznad Vranja.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na krivini puta kada je autobus udario u bankinu i prevrnuo se dok su se vojnici vraćali s redovnog zadatka.

- Pripadnici Vojske Srbije koji su bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde se obavljaju lekarski pregledi i pruža potrebna medicinska pomoć povređenima. Svi povređeni su van životne opasnosti - nbavodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.