ODLAZIŠ ZAUVEK, A I JA ĆU SA TOBOM! Dečko jedne od poginulih SESTARA se na Fejsbuku oprostio od svoje LJUBAVI!
Tužna ljubavna priča, Foto: Facebook Printscreen

TUGA DO NEBA

ODLAZIŠ ZAUVEK, A I JA ĆU SA TOBOM! Dečko jedne od poginulih SESTARA se na Fejsbuku oprostio od svoje LJUBAVI!

Pogibijom sestara kuća Milića ostala je zavijena u crno...

Objavljeno:

Danas me čeka najteži dan u životu. Odlaziš. Zauvek. Bez poslednjeg pozdrava, bez poslednjeg zagrljaja, bez poslednjeg poljupca. Sa tobom odlazi i deo mene - reči su kojima se Boža Lišić na Fejsbuku javno oprostio od svoje devojke Vide Milić (21), koja je sa sestrom Dobrilom (27) poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Kaća.

Pogibijom sestara kuća Milića ostala je zavijena u crno. Njihovi roditelji su neutešni. Umesto da ih udaju i da se vesele njihovoj budućnosti oni ih sahranjuju. Starija Dobrila imala je verenika koji je jedini preživeo nesreću, a mlađa Vida bila je srećno zaljubljena u Božu, koji se jutros potresnim rečima na Fejsbuku oprostio od nje.

Danas me čeka najteži dan u životu. Odlaziš. Zauvek. Bez poslednjeg pozdrava, bez poslednjeg zagrljaja, bez poslednjeg poljupca. Sa tobom odlazi i deo mene.

Šta si joj ti kriva, ti koja mrava ne bi zgazila, ti koja si bila puna života, ti koja si uvek bila nasmejana i vedra, ti pred kojom je tek bio život. Znam da si na boljem mestu ali kako da nastavim dalje? Кako posle toliko lepih stvari? Кako pored toliko neostvarenih želja i planova?

Za ovo vreme što smo se poznavali uvukla si mi se pod kožu i ostavila neizbrisiv trag. Mnogi kažu sudbina je tako htela. Sudbina? Čudan je taj pojam sudbine koja se poigrava s nama, uzima naše najmilije.

... Ostao sam te željan, znaš ono moje meni tebe nikad dosta. Кako danas da utešim sebe i prihvatim da te više nikad neću videti, kako danas da utešim tvoje roditelje, kako danas da utešim tvoje prijatelje i poznanike kada svi znamo da te nema a tako si nam potrebna. Danas će zauvek nestati deo mene, ostaće jedna velika praznina koju niko nikad neće popuniti. Кroz sve probleme koje smo imali prolazili smo zajedno, tvoja ogromna pozitivnost i neodoljiv osmeh rešavali su pola posla. Ovaj "problem" nismo uspeli da rešimo, sudbina je ostala imuna na tvoj osmeh.

Do sada u životu nisam bio u ovakvoj poziciji, da me neko toliko bitan a mlad i pun života napusti na ovakav način. Mnogo je teško. Ali teško će tek biti. Кada budem stvarno svestan da te više nema. Stajao sam dugo na kapiji juče čekajući da dođeš kao i uvek, nadao sam se, ali sudbina je za tebe imala druge planove. Obećavam ti da ćemo kad tad završiti ovde započeto, nadam se da će to biti na nekom lepšem mestu, s one strane sunca.

Znam da si gore sa anđelima, da te čuvaju, zato te molim daj snage tvojim roditeljima koji su izgubili ono za šta se živi, daj snage svima koji su te imali kao prijatelja, poznanika, koleginicu, mnogo su izgubili, daj snage mojim roditeljima koji te i i dalje te gledaju kao svoju ćerku i prolaze sve ovo sa mnom, daj snage i meni koji jedva piše ovo sve dok suze padaju niz obraze, koji ne zna kako će danas izdržati sve to?

Pisaću ti svaki dan ovako, ne želim i ne dam da se zaboravi da je ugašen mlad život zbog nečije nepažnje.

Ostani mi nasmejana i vedra tamo gore Volim te Tvoj Boža❤❤❤❤

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.