ŠRAF GA JE POGODIO U GLAVU I ODMAH JE UMRO, TUGA ĆE ME UBITI! Ispovest supruge poginulog radnika u NOVOM SADU!
Industrija mesa "Matijević" u Novom Sadu, Foto: Kurir.rs / S.S.

Uzrok eksplozije nije poznat

ŠRAF GA JE POGODIO U GLAVU I ODMAH JE UMRO, TUGA ĆE ME UBITI! Ispovest supruge poginulog radnika u NOVOM SADU!

Mate je, kako kaže Katarina, kod "Matijevića" radio prethodnih 11 godina

Objavljeno:

Jedna osoba poginula je u ponedeljak u eksploziji u Industriji mesa "Matijević" u Novom Sadu.

- Ne znam mnogo o nesreći koja nas je zavila u crno. Pričali su mi, ali ja još ništa ne mogu da shvatim, ni da prihvatim da sam ostala bez supruga, a naša dva sina bez oca. Čim su mi javili za tragediju, odmah sam se vratila iz Nemačke, gde radim. Ne mogu ništa više da kažem od tuge i bola - rekla je supruga poginulog radnika, Mate Peranovića (57) iz Kupina kod Bačkog Petrovca za "Novosti".

- Veliki je ovo šok za nas. Koliko sam iz razgovora sa ljudima iz fabrike shvatila, moj Mate je navodno vario neki kotao i iznenada je došlo do ekspolzije. Valjda ga je neki šraf pogodio u glavu i na mestu je preminuo - kaže neutešna supruga.

Mate je, kako kaže Katarina, kod "Matijevića" radio prethodnih 11 godina. Stariji sin se oženio i otišao iz Kupina u Bački Petrovac, dok je mlađi ostao u roditeljskoj kući.

- Ne znam kada će biti sahrana, a sve obaveze u vezi sa tim su preuzeli iz muževljeve firme. Stalno su uz nas, i hvala im na tome. Puno nam znači to što znamo da su uz nas i da u ovoj nesreći koja nas je iznenada snašla nismo sami - kaže Katarina.

Uzrok eksplozije u Industriji mesa "Matijević" na Rumenačkom putu 86 u Novom Sadu još nije poznat.

Urađen je uviđaj na mestu nesreće, prikupljaju se podaci i dalja istraga bi trebalo da pokaže šta je prouzrokovalo nesreću u kojoj je, nažalost, jedan radnik poginuo, a drugi je teško povređen.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.