KRISTIJANU JE DEVOJKA ODGRIZLA PONOS! Bio je žestoki momak, a ONA mu ga je SKRATILA! OTKRIO JE DA LI JE U FUNKCIJI
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

BOLNO ISKUSTVO

KRISTIJANU JE DEVOJKA ODGRIZLA PONOS! Bio je žestoki momak, a ONA mu ga je SKRATILA! OTKRIO JE DA LI JE U FUNKCIJI

Da je Kristijan veliki ljubavnik dokazuje i činjenica da je spavao sa 3.000 žena

Objavljeno:

Kristijan Golubović pre nekoliko godina otkrio je priču o tome kako mu je bivša devojka odgrizla pola penisa, te da je celu situaciju ovekovečio u obliku tetovaže. On kaže da mu je polni organ funkcionalniji nakon nesrećnog slučaja. On je to otkrio pre odlaska na robiju, ali i pre učešća u rijalitiju.

- Koliko se meni stvari u životu desilo. Zaista toliko bizarština. Najgore u životu doživeo sam od jedne devojke. Odgrizla mi je penis. Povreda je bila ogromna, smrtno me je ranila. Borio sam se za život. Put je neverovatan i priča je neverovatna. Imam jednu tetovažu koja govori o toj devojci koja kleči i drži moj polni organ u rukama. Sada je sve normalno, funkcionalno i još pojačano - rekao je Kristijan.

Da je Kristijan veliki ljubavnik dokazuje i činjenica da je spavao sa 3.000 žena.

Inače, Kristijan je više od decenije proveo u zatvorima u rodnoj Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama širom Evrope. Već kao maloletnik odležao 3,5 godine u Dizeldorfu zbogoružane pljačke. Više puta je izručivan Srbiji po međunarodnim poternicama. Osuđen zbog iznude i u “Zabeli” je odslužio četiri i po godine. Trenutno je osuđen zbog preprodaje droge.

Uhapšen je je sa dva saučesnika u crkvi Svetog Marka u Beogradu, kada je obavio primopredaju 25 grama heroina.

Nalazi se na izdržavanju kazne. Pre toga je bio učesnik rijalitija “Farma”, zbog kog je i odlagao izdržavanje kazne u zatvoru.

Više o Kristijanu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.