NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U INDUSTRIJI MESA MATIJEVIĆ! Matova supruga saznala KAKO JE ON TAČNO POGINUO
Industrija mesa Matijević, Foto: Kurir.rs / S.S.

STRAVIČNA NESREĆA

NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U INDUSTRIJI MESA MATIJEVIĆ! Matova supruga saznala KAKO JE ON TAČNO POGINUO

Srboljubu Trifunoviću, koji je u trenutku eksplozije kotla bio sa Peranovićem, povređeno je oko, tačnije rožnjača

Objavljeno:

Tihim glasom, ovo je dan posle tragedije u Industriji mesa "Matijević", u kojoj je poginuo radnik Mato Peranović (57) iz Kulpina kod Bačkog Petrovca, kazala njegova supruga Katarina.

- Veliki je ovo šok za nas - neutešna je Katarina. - Koliko sam iz razgovora sa ljudima iz fabrike shvatila, moj Mate je navodno vario neki kotao i iznenada je došlo do eksplozije. Valjda ga je neki šraf pogodio u glavu i na mestu je poginuo.

Povređeno oko

Srboljubu Trifunoviću, koji je u trenutku eksplozije kotla bio sa Peranovićem, povređeno je oko, tačnije rožnjača. Posle pregleda i dijagnostike u Klinici za očne bolesti KCV, on je pušten na kućno lečenje.

Mate je, kako kaže Katarina, kod "Matijevića" radio prethodnih 11 godina. Stariji sin se oženio i odselio iz Kupina u Bački Petrovac, dok je mlađi ostao u roditeljskoj kući.

1 / 5 Foto: Kurir.rs / S.S.

- Ne znam kada će biti sahrana, a sve obaveze u vezi sa tim su preuzeli iz muževljeve firme - kaže Katarina.

- Stalno su uz nas, i hvala im na tome. Puno nam znači to što znamo da su uz nas i da u ovoj nesreći koja nas je iznenada snašla nismo sami.

Uzrok eksplozije u kotlarnici IM "Matijević" na Rumenačkom putu 86 u Novom Sadu još nije poznat. Urađen je uviđaj na mestu nesreće, prikupljaju se podaci i dalja istraga bi trebalo da pokaže šta je prouzrokovalo nesreću u kojoj je, nažalost, jedan radnik poginuo, a drugi povređen.

(Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.