SAHRANJEN PRIJATELJ BOGOLJUBA KARIĆA! Kamere snimile ubistvo Nedžiba Kačara!
Obdukcija je pokazala da je Kačar ubijen oštrim predmetom kojim mu je ubica zadao više ubodnih rana u predelu stomaka i vrata, Foto: Dado Đilas

misteriozno ubistvo

SAHRANJEN PRIJATELJ BOGOLJUBA KARIĆA! Kamere snimile ubistvo Nedžiba Kačara!

Smrtonosne su bile ubodne rane u vratu

Objavljeno:

Biznismen i političar iz Novog Pazara Nedžib Kačar (60), koji je u nedelju uveče ubijen u svojoj kući u tom gradu, sahranjen je na groblju u selu Melaje. Policija još uvek nikog nije uhapsila zbog ovog monstruoznog ubistva, osumnjičeno je više osoba.

Obdukcija je pokazala da je Kačar ubijen oštrim predmetom kojim mu je ubica zadao više ubodnih rana u predelu stomaka i vrata.

- Smrtonosne su bile ubodne rane u vratu.

Policija je od više osoba uzela izjave, proveravaju se materijalni dokazi koji su pronađeni u Kačarevoj kući.

- Osumnjičeno je više osoba, ali niko nije uhapšen jer dokazi nisu čvrsti. Veliku pomoć očekujemo od snimaka sa kamera, koje su zabeležile ko je sve ulazio i izlazio iz njegove vile, prenosi Informer.

U vreme ubistva u Kačarevoj kući bili su pojedini članovi njegove porodice i bivše tazbine. Svi oni dali su izjavu iste noći, a saslušavani su i u utorak.

- U kući su bila Kačareva deca, bivši tast i tašta. Kamere su zabeležile svaki pokret oko kuće. Obradom snimaka pokušavamo da izvučemo lica tih osoba jer je moguće da neko od njih zna nešto o ubistvu - kaže sagovornik.

Kačar je, inače, bivši bankar i političar koji je bio prijatelj sa Bogoljubom Karićem. Bio je vlasnik osiguravajuće kuće, a sarađivao je i sa Milom Đukanovićem, kada je Crnoj Gori, preko tog osiguravajućeg društva, pozajmio novac za isplatu penzija.

Nedžib Kačar hapšen je pre nekoliko godina zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu i da je pucao u pravcu njene kuće. Zbog toga je određeno vreme proveo u pritvoru. M. J

Optužili tasta biznismena!

Pojedini mediji u svojim izveštajima naveli su da je Nedžiba ubio njegov bivši tast. Neki su otišli i korak dalje, pa su naveli inicijale njegovog tasta, mesto prebivališta i da je navodno uhapšen. U policiji su nam više puta ponovili da niko nije uhapšen.

- Njegov bivši tast jeste dao izjavu jer je bio u kući kada je Kačar ubijen, ali nije uhapšen, niti je privođen. Izjave su dala i Kačareva deca, kao i bivša tašta - kazali su u policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.