DEJAN JE UMALO UBIO PAR SA DETETOM (3) U STRAHINJIĆA BANA! Sada je dobio SMEŠNO NISKU KAZNU
Osuđen Dejan Marković, Foto: Ana Paunković, Kurir / Printscreen

DA LI JE OVO DOVOLJNO?

DEJAN JE UMALO UBIO PAR SA DETETOM (3) U STRAHINJIĆA BANA! Sada je dobio SMEŠNO NISKU KAZNU

Marković je sporazumom priznao da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a kaznu kućnog zatvora izdržavaće bez elektronskog nadzora

Objavljeno: 11:42h

Dejan Marković, koji je 27. juna izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinjića Bana u Beogradu, u kojoj su povređene četiri osobe, potpisao je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana kućnog pritvora i oduzimanje vozačke dozvole na šest meseci, piše Danas.

Marković je sporazumom priznao da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a kaznu kućnog zatvora izdržavaće bez elektronskog nadzora.

U sporazumu se navodi da je Marković, krećući se neprilagođenom brzinom, udario u drugi automobil, pa izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkirani automobil. Od siline udarca, parkirani automobil je uleteo u letnju baštu ugostiteljskog objekta, a četiri osobe su zadobile povrede - S.M. je zadobila prelom karlice, S.M. komociju mozga, maloletna M.M. razderotine na glavi, a N.Dž. frakturu nosne kosti.

Marković je pobegao sa lica mesta, a nešto kasnije je uhapšen na graničnom prelazu Kladovo, podseća list.

Marković je i ranije, u maju 2014. godine, u Požarevcu osuđen zbog ugrožavanja javnog saobraćaja na uslovnu kaznu od šest meseci.

(Espreso.co.rs/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.