NIŠLIJA MAJCI SLOMIO VILICU! Ono što je uradio kad se otreznio je JOŠ GORE! ŽENA SE ZAKLJUČALA BEŽEĆI OD BATINA
Nišlija pretukao majku, Foto: Profimedia

HOROR!

NIŠLIJA MAJCI SLOMIO VILICU! Ono što je uradio kad se otreznio je JOŠ GORE! ŽENA SE ZAKLJUČALA BEŽEĆI OD BATINA

Dijagnostikom je potvrđena sumnja da je starica osim brojnih povreda po telu, zadobila i prelom vilice zbog čega će biti operisana

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je danas A.P. (42) iz sela Trupale jer je juče brutalno pretukao svoju majku R.P. (70).

Kako pišu beogradski mediji, on je pijan bez ikakvog povoda nasrnuo na staricu i udarao je po glavi i telu, slomivši joj tom prilikom vilicu. Žena je trpela bolove sve do jutros, kada se A.P. otreznio i shvativši šta je uradio, pozvao Hitnu pomoć, a oni policiju.

- Lekari su bili šokirani kada im je starica otvorila vrata sobe u koju se zaključala bežeći od sinovljevih batina. Bila je jedva živa, sva modra, a nije mogla ni da govori jer joj je vilica bila slomljena. On je uhapšen, a žena je odvezena na lečenje na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Dijagnostikom je potvrđena sumnja da je starica osim brojnih povreda po telu, zadobila i prelom vilice zbog čega će biti operisana.

Niška policija je saopštila da je protiv A.P. podneta krivična prijava zbog teške telesne povrede, te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.