TUKAO JE ŽENU, DAVIO JU JE SIJALICAMA, I GASIO CIGARETE PO NJOJ! Da li je ovo dovoljna kazna za to?
Nasilje nad ženama, Foto: Shutterstock

UŽAS!

TUKAO JE ŽENU, DAVIO JU JE SIJALICAMA, I GASIO CIGARETE PO NJOJ! Da li je ovo dovoljna kazna za to?

Batine, vređanje, psihičku i fizičku torturu J.V. je trpela duže od godinu dana.

Objavljeno: 12:13h

Mileta M. (37) iz Novog Sada osuđen je u julu u Drugom osnovnom sudu na godinu i po zatvora jer je svoju devojku J. V. davio novogodišnjim ukrasnim sijalicama, gasio po njoj cigarete, a zatim ju je tukao i pretio joj smrću. Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska žrtvi i obavezno lečenje od alkohola.

Mileta je u martu 2018. godine u Novom Sadu upoznao J. V, kojoj je ponudio da počne da radi za njega u jednom butiku. Ubrzo, njih dvoje su počeli da žive zajedno i tada za J. V. počinje pakao.

- Samo nakon nekoliko dana zajedničkog života u Novom Sadu, Mileta se pijan vratio kući iz kafane i počeo sa maltretiranjem nesrećne devojke. Nije joj dao da spava, pljuvao ju je i polivao pivom, govorio joj je da je ku**a, ološ... Pretio joj je da će joj j***ti majku ako proba da ga ostavi - navode u Drugom osnovnom sudu. Uprkos svim pretnjama, J. V. je skupila hrabrost i pobegla, ali ju je Mileta ubrzo našao i nagovorio da mu se vrati, pod izgovorom da je bio pijan i da se više nikad neće tako ponašati.

Ipak, Miletino kajanje nije dugo trajalo. Ubrzo po preseljenju u u Kovilj, ponovo počinje da muči nesrećnu devojku. - Nasilnik je kući ponovo došao pijan i odmah ju je pretukao. Da bi J.V. da viče i doziva u pomoć, Mileta joj je nabio peškir u usta. Zatim je uzeo novogodišnje ukrasne sijalice za jelku, obmotao joj oko vrata i počeo da je davi. Pocepao joj je svu odeću, zaključao stan i legao da spava. Kada je J. V. sutradan pokušala da pobegne, Mileta ju je uhvatio i rekao da će je ubiti, a potom i da će sebi presuditi - kaže izvor iz suda za Informer.

Njih dvoje su se iz Kovilja početkom 2019. preselili u Pirot, ali Mileta ni tu nije prestajao zverski da muči jadnu devojku. Srećom, J.V. je početkom marta ove godine konačno uspela da pobegne i utočište pronađe kod svoje porodice u beogradskom naselju Kaluđerica. Mileta je ponovo počeo da traga za J. V, a kada ju je našao, odmah joj je poslao nekoliko SMS poruka kojima ju je navodio da se vide inače će zapaliti i nju i njenu porodicu.

- Pošto J. V. nije odgovarala na poruke, Mileta joj je zvonio na interfon. Preplašena devojka je izašla iz zgrade i donela mu sendviče. Mileta joj je rekao da ide po stvari i da se spremi jer ide sa njim u Novi Sad. Ona je pristala tek kad joj je Mileta zapretio smrću. Otišla je po stvari, ali čim je ušla u stan odmah je pozvala policiju, koja je uhapsila nasilnika, koji je sada i osuđen.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.