Uhvaćen sa 28.000 evra u jakni: Grk pokušao da prošvercuje novac!

Zaplena na granici

Uhvaćen sa 28.000 evra u jakni: Grk pokušao da prošvercuje novac!

Pregledom automobila „Porshe Panamera“ holandskih registarskih oznaka, kojim je upravljao, nije otkriveno ništa, ali je ličnim pretresom ustanovljeno da u unutrašnjim džepovima jakne nosi novac, koji je bio dužan da prijavi
Objavljeno: 15:59h

Carinici su 5. oktobra 2015. godine, na izlaznoj strani graničnog prelaza Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 18.000 evra. Neprijavljeni novac pronađen je ličnim pretresom jednog grčkog državljanina sa stalnim prebivalištem u Holandiji, koji je na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao da nema ništa.

Pregledom automobila „Porshe Panamera“ holandskih registarskih oznaka, kojim je upravljao, nije otkriveno ništa, ali je ličnim pretresom ustanovljeno da u unutrašnjim džepovima jakne nosi 28.000 evra, koje je bio dužan da prijavi. Tada je izjavio da je novac njegov, iako nije posedovao potvrdu iz banke o podizanju tog novca sa svog računa, kao i da je bio namenjen za renoviranje kuće u Grčkoj. Putniku je po otkrivanju prekršaja vraćen dozvoljen iznos od 10.000 evra, dok je ostatak od 18.000 evra zadržan. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.