SKANDAL U BEOGRADU! Uhapšena dvojica POLICAJACA, pomagali su U POKUŠAJU UBISTVA
Osumnjičeni policajci, Foto: Dado Đilas

osumnjičeni

SKANDAL U BEOGRADU! Uhapšena dvojica POLICAJACA, pomagali su U POKUŠAJU UBISTVA

Sumnja se da su uhapšeni policijski službenici razoružali tridesetogodišnjeg muškarca koji je u ruci držao pištolj, tako što su mu pokazali službene legitimacije

Objavljeno:

Nekoliko osoba, među kojima su i dvojica policajaca N. J. (37) i D. B. (29), uhapšeno je zbog sumnje da su pomagali u pokušaju ubistva, koji se dogodio 30. juna ove godine ispred jednog beogradskog splava, nezvanično saznaje "Blic".

Kako je saopštio MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. J. i D. B., policijske službenike PS Palilula, kao i crnogorskog državljanina D. V. (26), zbog sumnje da su 30. juna ove godine, u ranim jutarnjim časovima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Beogradu u saizvršilaštvu počinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako saznaje "Blic", dvojica privedenih policajaca sumnjiče se da su, dok su bili van dužnosti, naoružanog muškarca prvo razoružali ispred splava na Ušću, a potom učestvovali u pokušaju ubistva. Oni su, kako se sumnja, pustili drugog muškarca mu nanese pet ubodnih rana, nakon čega je žrtva hitno prebačena u Urgentni centar.

Sumnja se da su uhapšeni policijski službenici razoružali tridesetogodišnjeg muškarca koji je u ruci držao pištolj, tako što su mu pokazali službene legitimacije, saopšteno je iz MUP-a. Nakon toga oštećenom prilazi muškarac, koga je policija identifikovala i za njim intenzivno traga, i zadaje mu više uboda nožem u predelu leđa.

Jedan policajac i crnogorski državljanin tukli žrtvu, drugi mu uzeo pištolj, na kraju lažirali izveštaj

Osumnjičeni D. B. i D. V. istovremeno nogom zadaju oštećenom više udaraca u predelu glave i tela, dok je N. J. uzeo oružje koje je oštećeni muškarac odbacio, nakon čega je pištolj stavio za pojas i potom se udaljio sa lica mesta, umesto da preduzme neophodne zakonske radnje prema izvršiocima krivičnog dela, saopštio je MUP.

Povodom vog događaja uhapšeni policijski službenici sačinili su izveštaj neistinite sadržine.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.