PUCAČ JE U LJUBICU ISPALIO 3 METKA! Ono što je uradio pre toga je VRLO ČUDNO!
Ranjena bankarka, Foto: Printscreen/LinkedIn

najnoviji detalji

PUCAČ JE U LJUBICU ISPALIO 3 METKA! Ono što je uradio pre toga je VRLO ČUDNO!

Komšija iz zgrade u kojoj živi Mićićeva bio je jedan od prvih koji su pritrčali da joj pomognu

Objavljeno:

Ljubica Mićić (40), direktora filijale jedne od banaka u Srbiji, ranjena je u četvrtak oko 7.00 sati u Banjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara kada joj je, zasad nepoznati napadač, prišao na motoru i ispalio joj 3 hica u noge.

- Njen automobil je bio parkiran desetak metara od njenog ulaza u zgradu. Dok mu je prilazila iz kontra smera dojurio je čovek na skuteru. Zaustavio se pored nje, izvadio pištolj i ispalio 3 metka u noge. Stropoštala se na ulicu, a napadač je pobegao sa lica mesta - naveo je izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Komšija iz zgrade u kojoj živi Mićićeva bio je jedan od prvih koji su pritrčali da joj pomognu.

- Jasno su se čula 3 pucnja i njen vrisak. Video sam da leži ranjena i pritrčao sam sa peškirom da zaustavim krvarenje. Policija je došla bukvalno za minut, a Hitnu pomoć smo čekali malo druže. Koliko sam video, imala je dve prostrelne rane. Bila je svesna i komunicirala je. Nikada nisam čuo da je za nju ili njenu porodicu vezan bilo kakav skandal. Razvela se od muža, koji je takođe miran čovek, znam da ima ćerku, koja je trenutno na letovanju - rekao je taj komšija.

Mićićeva je prevezena u Urgentni centar, gde joj je ukazana pomoć, i ona nije u životnoj opasnosti, kako prenose beogradski mediji.

U međuvremenu, policija je krenula u potragu za napadačem, kojeg su očevici opisali kao krupnog čoveka, obučenog u crnu odeću. Bilo je spekulacija i da je u pitanju žena, ali su stanari ulice to demantovali.

- Dok su joj ukazivali pomoć na ulici, Ljubica je sama rekla da ne poznaje napadača - rekao je jedan od njih.

Povređena bankarka isto je rekla i inspektorima. Otud je nejasno zašto je on skinuo kacigu pre nego što je zapucao.

Osim u potragu za napadačem, policija ispituje i moguće motive napada.

- Njen auto odnet je na veštačenje, a sa okolnih zgrada uzeti su snimci sa bezbednosnih kamera. Zasada nije isključena nijedna mogućnost. Sumnja se da je napadač imao i pomagača koji mu je javio da je izašla iz zgrade. Što se tiče motiva, po svemu sudeći, radi se o opomeni. Da li su u pitanju problemi iz njenog privatnog života ili su oni poslovne prirode, pokazaće istraga - kaže izvor iz istrage.

- Ako je zaista to uradio, onda je želeo da ga ona vidi. Međutim, Mićićeva nije inspektorima pružila ni jednu jedinu informaciju koja bi pomogla da se rasvetli ovaj napad. Deluje kao da ne želi da sarađuje - rekao je izvor blizak istrazi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.