DEČAKA (12) JE SILOVAO PA UBIO, TELO POKRIO TEPIHOM: Detalji monstruoznog ubistva deteta NA KOSOVU!
Sveće / Ilustracija, Foto: Stefan Kojić

HOROR

DEČAKA (12) JE SILOVAO PA UBIO, TELO POKRIO TEPIHOM: Detalji monstruoznog ubistva deteta NA KOSOVU!

Telo dvanaestogodišnjaka, čiji identitet nije saopšten, pronađeno je još prošle sedmice u blizini njegove kuće

Objavljeno: 10:03h

Kosovo Polje potresa monstruozno ubistvo dvanaestogodišnjaka, koji je prethodno više puta silovan!

Policija je uhapsila S. O. zbog sumnje da je u više navrata seksualno zlostavljao, a potom brutalno ubio dečaka romske nacionalnosti. Telo nesretnog mališana potom je prekrio starim tepihom i ostavio ga na ulici, prenose beogradski mediji.

Telo dvanaestogodišnjaka, čiji identitet nije saopšten, pronađeno je još prošle sedmice u blizini njegove kuće.

Telo i glava bili su mu prekriveni starim tepihom. Pošto u prvom trenutku nije bilo jasno šta se zaista dogodilo s dečakom, slučaj je okarakterisan kao sumnjiv i policija je odmah otpočela istragu, kako bi se ustanovilo kako je mališan preminuo.

- Izgledalo je kao da je dečaka udario automobil ili kao da je pao sa zgrade. Međutim, nije bilo jasno odakle tepih preko tela - kaže sagovornik.

Telo je odmah poslato na obdukciju kojom je utrvrđeno da je dečak silovan, kao i da su mu tupim predmetom nanete višestruke povrede glave. Policiju je do osumnjičenog Aškalije S.O. (20) donekle doveo iskaz majke ubijenog mališana.

Kako se saznaje, ona je odmah po pronalasku tela izrazila sumnju da je njen sin ubijen, s obzirom na to da je imao ozbiljne povrede po glavi. Tom prilikom je izjavila i da je njen dvanaestogodišnji sin bio meta seksualnog uznemiravanja. Ona je rekla da je dečaka napastvovao muškarac kog je viđala u naselju, te i da se sam dečak žalio da ga jedan muškarac uznemirava.

Vođena dokazima i majčnim iskazima policija je ubrzo stavila S.O. lisice na ruke.

Čitav slučaj uznemirio je meštane Kosova Polja, a Donjeta Keljmendi, aktivistkinja Organizacije za zaštitu dece iz Prištine, kaže da su joj u policiji rekli da je ubijeni dečak više puta seksualno napastvovan.

- Izveštaj s obdukcije nam nije dostavljen jer nije završen, ali imamo saznanja iz policije da je dečak silovan više puta pre nego što je ubijen - rekla je Keljmendi.

Kako se saznaje S.O. je saslušan i njemu je, zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo, nadležni tužilac odredio pritvor do 30 dana. U policiji kažu da vode detaljnu istragu i da će ubrzo imati više detalja o ovom monstruoznom slučaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.