PETAR JE NOŽEM UBADAO DESANKU DO SMRTI! Važio za OPASNOG TIPA, svi su ga se plašili
Osumjičenog za ubistvo se, svi plaše jer je "opasan tip", Foto: Printskrin: RTS

užasno

PETAR JE NOŽEM UBADAO DESANKU DO SMRTI! Važio za OPASNOG TIPA, svi su ga se plašili

Počinilac je pokušao da pobegne sa mesta zločina

Objavljeno:

Petar M. (64), bivši muž Desanke M. (60), koji je uhapšen danas posle njenog ubistva na autobuskoj stanici u Pančevu je od ranije poznat policiji.

Osumjičenog za ubistvo se, svi plaše jer je "opasan tip".

Petar M. u Bavaništu trguje polovnim automobilima, poseduje auto-plac na kom se bavi sastavljanjem i rastavljanjem automobila.

On je deo svog života proveo je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom je reč o pljačkama.

Kada smo na autobuskoj stanici, na kom se dogodilo ubistvo, pitali očevice da nam opišu trenutak zločina - niko nije hteo pod imenom i prezimenom bilo šta da kaže, zbog straha od Petra M.

foto: Printskrin: RTS

Podsetimo, prema rečima očevidaca, nesrećnoj ženi Petar M. se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

U trenutku kada je Hitna pomoć stigla do nje, Desanka M. bila je živa i prevezena je u pančevačku bolnicu, gde je, nešto kasnije i preminula.

Počinilac je pokušao da pobegne sa mesta zločina, a prema rečima očevidaca, vozači ATP-a su odvojili muškarca od žene i zadržali ga, nakon čega ga je policija uhapsila.

Odnosi među bračnim parom su već duže vreme narušeni i u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.