POLIĆU TE FEKALIJAMA I IZLOMIĆU TI KOSTI! Vericu i sina BIVŠI MUŽ hoće da ISELI IZ STANA! DRAMA U ŽIVOTIMA VAJDIĆA
Pokušaj iseljenja Verice Vajdić, Foto: Privatna arhiva

UŽAS ŽIVI

POLIĆU TE FEKALIJAMA I IZLOMIĆU TI KOSTI! Vericu i sina BIVŠI MUŽ hoće da ISELI IZ STANA! DRAMA U ŽIVOTIMA VAJDIĆA

- Verica i njen sin Nikola i dalje imaju mogućnost da žive u svom stanu, ali u prisustvu nasilnika koji je od ranije poznat policiji i javnosti po svojim nasilničkim ispadima, tvrde iz "Krova"

Objavljeno:

Verica Vajdić je 8.7.2019 godine u ranim jutarnjim časovima, tačnije u 5 sati ujutru čula kako se policija približava njenom stanu. Kako je rekla, policija je potpuno blokirala deo ulice kako bi se deložacija u Koste Abrašević 17b sprovela nesmetano.

Samo iseljenje nije bilo zakazano, već naprotiv, policija i izvršitelji upali su potpuno nenajavljeno. Jedan od aktivista Združene akcije, "Krov nad glavom" dobio je informaciju da je pokušaj iseljavanja Verice u toku pa je pokušao da priđe kući u kojoj živi Verica Vajdić sa svojim sinom Nikolom, da bi tom prilikom bio zaustavljen od strane pripadnika policije, koji su ga ubrzo pustili da priđe nakon što im je aktivista ukazao na činjenicu da mu tim činom uskraćuju slobodu kretanja, pri čemu krše zakon.

foto: Privatna arhiva

- Vrata na kući su ubrzo bila potpuno razvaljena sekirom i macolom i u kuću je ušao izvršitelj koji je tom prilikom pisao svu pokretnu imovinu kako bi naplatio "troškove iseljenja" koji iznose 800.000 dinara. Pre toga je bravar odneo šipke koje drže vrata, kaže Verica.

Kako su nam iz Združene akcije rekli, bivši muž Verice Vajdić, Z.J. koji je poznat po nasilničkom ponašanju, sada će dobiti novu priliku da maltretira svoju bivšu ženu, i svog sina što bi moglo dovesti do ishoda da Verica Vajdić i njen sin Nikola usled neizdrživog pritiska i maltretiranja odluče da potpuno napuste svoj stan.

Podsetimo, Nikola Vajdić, sin Verice Vajdić je u sporu sa Vericinim bivšim mužem i svojim ocem oko stana u ulici Koste Abrašević 17b i koji se nalazi na prvom spratu, a čiji je vlasnik Nikola, dok stan u kojem živi Verica Vajdić nije predmet spora. Ipak, to nije sprečilo izvršitelje i policiju da uđu i u stan koji pripada Verici Vajdić, i da potom promene bravu i popišu nepokretnu imovinu.

foto: Privatna arhiva

- Ovim činom, Vericinom bivšem suprugu Z.J. se kako u predmetu piše dodeljuje "idealna kvadratura" u okviru stana. Nigde nije definisano šta to tačno znači, već je bez ikakvog detaljnijeg opisa "idealne kvadrature" Z.J . dodeljen ključ od oba stana. Verica i njen sin Nikola i dalje imaju mogućnost da žive u svom stanu, ali u prisustvu nasilnika koji je od ranije poznat policiji i javnosti po svojim nasilničkim ispadima, tvrde iz "Krova".

Podsetimo, njen muž je dobio zabranu prilaska Verici Vajdić zbog izvršenog nasilja nad njom koje se dogodilo pre mesec dana. 5.7.2019. godine, njemu je zabrana prilaska istekla, da bi deložacija bila sprovedena 8.7.2019. godine. Prilikom deložacije, jedna od pripadnica policije koja je asistirala pri deložaciji je Verici nagovestila da će uskoro završiti na ulici rečima "najbolje je da se vi sami odmah iselite skroz, svakako će ovde za nekoliko dana biti krvi pa ćete se vi svakako onda iseliti", kažu iz "Krova".

Nakon toga, Verica Vajdić i njen sin Nikola odlaze u izvršiteljsku kancelariju V.M. koji sprovodi ovo izvršenje, a sa njima se uputio i aktivista koji se tom prilikom zatekao na licu mesta.

- Aktivisti je od strane zaposlenih u izvršiteljskoj kancelariji onemogućeno da uđe u kancelariju zajedno sa Vericom Vajdić i njenim sinom Nikolom, pri čemu je nasilno i pod pretnjom izbačen iz kancelarije od strane jednog od zaposlenih u kancelariji uz reči "Pi*ka ti materina bezobrazna, mrš napolje", tvrde oni.

Kako Verica tvrdi, Z.J. joj je svakodnevno slao preteća pisma u kojima piše da će je "politi govnima i izlomiti joj kosti".

foto: Privatna arhiva

Kako su iz "Krova" rekli, Z.J. je više puta kontaktirao organizaciju i više puta pretio, dok je jednom čak izneo i svoju "ponudu" da mu organizacija isplati 20 hiljada evra, da bi on nakon toga odustao od maltretiranja svoje bivše supruge i svog sina.

Združena akcija Krov nad glavom Novi Sad neće odustati od borbe za Vericu Vajdić i njenog sina Nikole koji su žrtve, kako nasilnika, tako isto i izvršiteljske mafije koja se ne stidi ničega u svojoj težnji za profitom, saopštili su.

Bonus video:

(J .J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.