JELENA JE UBILA MAJDU, JEDAN DETALJ JE ODAO! Napravila je OVU GREŠKU pa policiju dovela DIREKTNO DO SEBE!
Jelena Špagović ćerka političara osumnjičena za ubistvo, Foto: Printscreen/Facebook

osumnjičena

JELENA JE UBILA MAJDU, JEDAN DETALJ JE ODAO! Napravila je OVU GREŠKU pa policiju dovela DIREKTNO DO SEBE!

Inspektori su pozvali Jelenu Špagović na razgovor i sa njom su pričali o Majdi

Objavljeno:

Jelena Špagović (25) ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica, koja se sumnjiči za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna napravila je kardinalnu grešku jer posle zločina nije dobro oprala krv u iznajmljenom autu, što je policiju dovelo upravo do nje.

- U gepek "pežoa 508" može komotno da legne čovek! Jelena je očigledno izabrala auto po veličini prtljažnika kako bi mogla da preveze telo ubijene starice. Leš je bio spakovan u kofer, ali je krv ipak procurila na tapacirung u gepeku nakon bacanja i paljenja leša u naselju Breskvik kod Krčedina. Automobil je uredno vratila nekoliko dana posle zločina. Međutim, praksa je da se svako vozilo proveri, pa su radnici agencije posle detaljnog pregleda i podizanja tapacirunga našli tragove skorele krvi! Nisu hteli ništa da prepuste slučaju, već su odmah pozvali policiju, koja je uzorke krvi odnela na analizu - objašnjava neimenovani izvor.

Prema njegovim rečima, nikome na početku nije bilo jasno o čijoj krvi je reč. Čekala se DNK analiza i niko nije hteo da donosi prerane zaključke. Onda je skupljač smeća u kontejneru kod Krčedina našao ugljenisan leš bez ruku, a naknadno je utvrđeno da je reč o Majdi. Policajci su odmah uporedili DNK tragove iz automobila i sve se poklopilo! Na mestu gde je bačeno telo takođe je pronađen DNK, pa su policajci proverili osobu koja je iznajmila "pežo" i ispostavilo se da je upravo ona bila komšinica ubijene žene, kako prenose beogradski mediji.

- Inspektori su pozvali Jelenu Špagović na razgovor i sa njom su pričali o Majdi. Pitali su je kako su se upoznale, da li su se družile i da li su bile u sukobu. Zamolili su je da joj uzmu bris za DNK test da bi uporedili tragove. Verujući da nemaju dokaza protiv nje Jelena je pristala. Samo dan-dva kasnije stigla je potvrda i Jelena je ponovo pozvana u stanicu, gde je pritisnuta dokazima prećutno priznala zločin! Međutim, posle toga se potpuno zatvorila i nije odgovarala na pitanja. Jedino je reagovala kada su priveli njenog rođenog brata. Branila ga je tvrdeći da on nema ništa sa zločinom. Rekla je kratko da ga je samo zamolila da joj pomogne da iz stana iznesu i bace staru fotelju, na kojoj je Majda najverovatnije ubijena - otkriva izvor.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.