DECI SRPSKOG POLITIČARA POMAGALO 6 OSOBA DA UBIJU STARICU MAJDU?! Novi obrt u istrazi brutalnog ubistva! (FOTO)
Ubijena devizna penzionerka Majda Garović (81), Foto: Printscreen/Facebook

Strašno

DECI SRPSKOG POLITIČARA POMAGALO 6 OSOBA DA UBIJU STARICU MAJDU?! Novi obrt u istrazi brutalnog ubistva! (FOTO)

Do novih detalja o brutalnom ubistvu doveo je trag DNK osumnjičenih

Objavljeno:

Starica je poslednji put viđena živa 15. juna, a dan kasnije njen suprug Ljubisav, koji je bio u njihovoj vikendici u Karlovčićima, prijavio je nestanak.

U ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (81) iz Zemuna, osim osumnjičenih Jelene Špagović (25) i njenog rođenog brata Momčila Dujoviću (21), kako se sumnja, umešano je još najmanje dve osobe.

Do novih detalja o brutalnom ubistvu doveo je trag DNK osumnjičenih koji je pronađen na kontejneru u Krčedinu u kojem je bilo telo ubijene Majde, kao i u njenoj kući u Zemunu.

- Pronađeni DNK tragovi bili su ključni da policija istragu usmeri ka bratu i sestri. Pored njih dvoje, još najmanje toliko je učestvovalo u ubistvu i uklanjanju tragova zločina - kaže izvor blizak istrazi, pišu beogradski mediji.

Posle pronalaženja ugljenisanog tela u kontejneru u Krčedinu 20. juna policija je krug osumnjičenih suzila na osam osoba. Međutim, do sada su privedene samo dve osobe, brat i sestra.

Jelena Špagović, koja se tereti za smrt Majde Garović, nije želela da odgovara na pitanja tužioca, ali je insistirala da njen brat nema veze sa ubistvom. Momčilo Dujović, koga istražni organi terete da je pomogao sestri da prikrije tragove, prošao je poligrafsko testiranje.

- On je kategorički negirao bilo kakvu povezanost sa nestankom i ubistvom starice. Ispričao je do detalja gde je bio i šta je radio tih dana kada se dogodilo ubistvo. Međutim, činjenica je da Jelena nije mogla sve sama - dodaje izvor.

Ono što još komplikuje istragu je i činjenica da se još ne zna tačno čime je i gde starica ubijena.

- U naredbi za sprovođenje istrage navedeno je samo da je ubijena "na neutvrđeni način". Nema ni oružja kojim je ubijena, a ne zna se ni mesto zločina, kao ni gde je automobil kojim je prebačena do Krčedina - dodaje izvor.

Starica je poslednji put viđena živa 15. juna, a dan kasnije njen suprug Ljubisav, koji je bio u njihovoj vikendici u Karlovčićima, prijavio je nestanak. Pet dana kasnije njeno telo pronađeno je iskasapljeno i zapaljeno u kontejneru u Krčedinu. Sumnja se da je motiv ubistva bio dug od 2.500 evra koje je Jelena pozajmila od Majde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.