NEMA MOG PAVLA, UBI GA GROM PRED KUĆOM! Jecaji MAJKE nastadalog dečaka (7) ne mogu da se PODNESU! NJENE REČI BOLE
Hitna pomoć, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

NEMA MOG PAVLA, UBI GA GROM PRED KUĆOM! Jecaji MAJKE nastadalog dečaka (7) ne mogu da se PODNESU! NJENE REČI BOLE

Mali Pavle Iljazović igrao se preksinoć sa sestrama i bratom kad je počelo nevreme. Sva deca su na majčin poziv utrčala u kuću, osim Pavla, koji je za trenutak zastao i tad ga je pokosio grom

Objavljeno: 08.07.2019. 20:58h
  • 164

Mali Pavle Iljazović (7) poginuo je preksinoć kad ga je udario grom ispred porodične kuće u pančevačkom naselju Skrobara, prenose beogradski mediji. 

Mališan se te večeri igrao sa sestrama i bratom kad je počelo nevreme. Na majčin poziv svi su, osim, Pavla, utrčali u kuću. On je, najverovatnije iz straha od grmljavine, za trenutak zastao i tad ga je pokosio udar groma. Samo nekoliko minuta kasnije umro je na očevim rukama.

Pavlova majka Emina Iljazović juče nije bila u stanju da priča o tragediji i samo je tiho, kroz suze ponavljala:

- Nema mog Pavla... Ubi ga grom pred kućom...

Kako pričaju komšije, nastradali dečak, iako je imao samo sedam godina uvek je bio veseo i spreman svima da pomogne. Vest o njegovoj tragičnoj pogibiji šokirala je sve...

- On je svima hteo da pomogne, bio je baš veselo dete. Često je trčkarao i igrao se oko kuće. Meni kao radniku stalno je donosio vodu kada ga zamolim - priča jedan od komšija, potresen ovom tragedijom.

Kako pričaju komšije, njegovi roditelji, rade u ciglani koja se nalazi nadomak njihove kuće i pored tragično nastradalog P. imaju još dve ćerke i jednog sina.

- Ovo je velika tragedija, dečak je bio dobra duša, kao i celokupna njegova porodica. Uvek su hteli da pomognu, a inače oni ovde dolaze sezonski kako bi radili - dodaje komšija.

Kako komšije tvrde, oni svakoga leta dolaze iz Prokuplja kako bi radili u ciglani i tako prehranili svoju porodicu.

- Njegova majka je uvek vodila računa o deci, često ih je vodila na sladoled sve zajedno, baš su bili prava, srećna porodica - dodaje jedna od komšinica.

(Espreso.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media