TRPALI SU DROGU U GAĆE I ČARAPE: Mislili su da će im to proći, TURCI SU SVAŠTA HTELI DA PRENESU KROZ SRBIJU (FOTO)
Grumen presovanog hašiša pronađen je tako 7. jula 2019. godine u čarapi spakovanoj sa ostalom garderobom u kofer, pa u prtljažnik „BMW-a“ francuskih registarskih oznaka, Foto: Carina Srbije

otkriveni

TRPALI SU DROGU U GAĆE I ČARAPE: Mislili su da će im to proći, TURCI SU SVAŠTA HTELI DA PRENESU KROZ SRBIJU (FOTO)

Кod dvojice od trojice prisutnih putnika – turskih državljana, paketići droge su pronađeni, ni manje, ni više nego – u donjem vešu

Objavljeno:

Iskusni carinici tvrde da su izgledi da se pronađe nekoliko grama narkotika jednaki šansi da dođete do igle u plastu sena.

Mogućnosti za skrivanje malih količina droge su bezbrojne, a tokom letnje sezone kada je na gotovo svim prelazima saobraćaj pojačan, nekoliko slučajeva koji su tokom vikenda zabeleženi na prelazu Gradina, govori u prilog tome da carinicima, čak i u otežanim okolnostima, malo šta može da promakne.

Grumen presovanog hašiša pronađen je tako 7. jula 2019. godine u čarapi spakovanoj sa ostalom garderobom u kofer, pa u prtljažnik „BMW-a“ francuskih registarskih oznaka.

1 / 4 Foto: Carina Srbije

Njime je francuski državljanin (25) turske nacionalnosti putovao ka svojoj matičnoj zemlji.

Dva dana ranije slična situacija se desila kada su carinici na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojili „mercedes benc“ nemačkih registarskih oznaka.

Кod dvojice od trojice prisutnih putnika – turskih državljana, paketići droge su pronađeni, ni manje, ni više nego – u donjem vešu.

Dok je u donjem vešu vozača pronađena kesica sa oko 16 grama marihuane, suvozač je u svoj donji veš gurnuo čarapu sa oko 25 grama marihuane, kao i tri paketića sa 10-ak grama presovanog hašiša umotanog u aluminijumsku foliju.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.