U PRIJEPOLJU IZBILA MASOVNA TUČA! Pribojac je mladiću (27) ODSEKAO UVO dok je ležao na podu?
Pribojac je mladi ću (27) ODSEKAO UVO dok je ležao na podu?, Foto: Prentscren

HOROR!

U PRIJEPOLJU IZBILA MASOVNA TUČA! Pribojac je mladiću (27) ODSEKAO UVO dok je ležao na podu?

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnji muškarac rodom iz Brodareva hitno je u nedelju rano ujutru iz Prijepolja prebačen u u Beograd pošto mu je posle tuče koja se desila ispred jedne ovdašnje diskoteke, oštrim predmetom - odsečeno uvo.

Prijepoljska policija saopštila je juče da je u nedelju rano ujutru uhapšen S. K. (37) iz Priboja zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.

Kako je saopšteno iz PU u Prijepolju, sumnja se da je S. K. 7. jula ove godine ispred jedne diskoteke u Prijepolju, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, naneo povredu u predelu uha dvadesetsedogodišnjem muškarcu iz Prijepolja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

Neki očevici ispričali su da je u diskoteci u Prijepolju najpre došlo do svađe i do tuče u kojoj je učestvovalo više mladića, a da se zatim tuča prenela na prostor ispred diskoteke. Navodno, mladiću iz Brodareva uvo je odsečeno dok je ležao na asfaltu ispred kluba.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.