UBICA OLIVERA IVANOVIĆA U PANICI! Prijavio PREDSEDNIKA VUČIĆA nemačkim vlastima?!
Fljorim Ejupi tužio je nemačkim vlastima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Foto: Printscreen/Koha.net

neverovatno

UBICA OLIVERA IVANOVIĆA U PANICI! Prijavio PREDSEDNIKA VUČIĆA nemačkim vlastima?!

Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Ivanovića

Objavljeno:

Fljorim Ejupi tužio je nemačkim vlastima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je ovaj rekao da postoje osnovane sumnje da je Ejupi povezan sa ubistvom lidera SDPOlivera Ivanovića, pišu mediji.

Advokat Mahmut Haljimi rekao je za prištinske medije da se Fljorim Ejupi obratio pravosudnim organima u Nemačkoj i prijavio Vučića.

Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Ivanovića. Bezbednosni organi Nemačke su mu rekli: 'Ne uznemiravajte se oko ovog slučaja, mi se bavimo srpskim vlastima. ' Oni će se oglasiti povodom ovog slučaja u sredu uveče ili u četvrtak... - rekao je Haljimi, a prenosi 'Gazeta ekspres'.

Komentarišući ovu vest, bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da je posle Vučićevog otkrića da srpske vlasti znaju ko je i kako ubio Ivanovića, nastala panika u Prištini i Tirani.

- Ejupi je sklonjen na sigurno, a postoje podaci da ga zajedno čuvaju kosovski i nemački obaveštajci. U obaveštajnim krugovima se govori da je Ejupi u 'sigurnoj kući', u jednoj vojnoj bazi kod Frankfurta. U stvari, on je u mišjoj rupi, a i radi se o licu koje nikako ne bi umelo samostalno da smisli navodno akciju o tužbi za klevetu. Sve je ovo u funkciji da se zatvore pukotine koje su u Prištini i Tirani otvorene podacima koje je izneo Vučić - zaključuje Spasić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.