FUNKCIONER UPLETEN U PORODIČNO NASILJE! Stranka iz Zaječara se tim povodom NE OGLAŠAVA
Policija, ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

DOLIJAO NASILNIK

FUNKCIONER UPLETEN U PORODIČNO NASILJE! Stranka iz Zaječara se tim povodom NE OGLAŠAVA

U ponedeljak 1. jula, policija je postupila po prijavi jedne ženske osobe za nasilje u porodici

Objavljeno:

Nasilniku izrečena mera hitnog udaljenja. Srpska napredna stranka još uvek bez komentara.

„Javnom tužiocu dostavljena je naredba Policijske uprave u Zaječaru od 01.07.2019. godine kojom je prema M.S, rođenom 1969. godine, izrečena hitna mera privremenog udaljenja mogućeg učinioca iz stana i privremena zabrana mogućeg učinioca da kontaktira žrtvu nasilja M.S, rođenu 1976. godine i prilazi joj u trajanju od 48 časova“, saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru.

U saopštenju se još kaže da je nakon razmatranja dostavljene naredbe, priloga koji su dostavljeni uz istu i procene rizika u konkretnom slučaju, Osnovnom sudu u Zaječaru, sudiji za prethodni postupak, shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, podnet je predlog za produženje izrečene hitne mere za još 30 dana.

Podsećamo, u ponedeljak 1. jula, policija je postupila po prijavi jedne ženske osobe za nasilje u porodici. Preduzete su sve zakonom predviđene mere i radnje u takvim slučajevima i o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

U saopštenju Biroa za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije navodi se da su službenici Policijske uprave Zaječar postupali 1. jula „po prijavi jedne ženske osobe“. U saopštenju nisu navedeni inicijali nasilnika, iako je to bila praksa u gotovo svim saopštenjima koja su do sada upućena od strane Policijske uprave Zaječar o nasilju u porodici.

Srpska napredna stranka, takođe još uvek nije dala komentar povodom ovog slučaja.

(Espreso.co.rs / Glas Zaječara)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.