MAJKA ČULA DA JOJ SE SIN UDAVIO U DRINI: Iz Francuske je krenula u Srbiju, ALI ĆE JE ZBOG JEDNE STVARI DEPORTOVATI
Reka Drina u kojoj je nestao mladić, Foto: AP

potraga

MAJKA ČULA DA JOJ SE SIN UDAVIO U DRINI: Iz Francuske je krenula u Srbiju, ALI ĆE JE ZBOG JEDNE STVARI DEPORTOVATI

Još se traga za Hilalom, a njegova majka zabrinuto čeka na aerodromu

Objavljeno:

Trojica migranata su pokušala u subotu da preplivaju Drinu kod Loznice. Dvojica su spasena, jedan je nestao. Jedna majka, kada je čula da bi nestali mladić mogao biti njen sin, pohrlila je iz Francuske u Srbiju, ali nema papire da uđe u našu zemlju, pa joj, verovatno, sledi deportacija.

Sve što zna jeste da se njen sin nestao u reci, ali nema informacije da li se spasio, da li je pronađeno telo. Momak se zove Hilal Š, a o njemu je "Telegraf" pisao kao o vernom prijatelju i cimeru Iranca Homajouna, dečaka sa posebnim potrebama kojeg su roditelji zbog bolesti ostavili u Srbiji.

Hilal je brinuo o svom drugu, vodio računa o njegovim terapijama, pratio ga do grada kada je bilo potrebno, a rastali su se kada je Homajoun konačno, zahvaljujući novinarki Tanaz Kamea iz Londona, otišao u svoju rodnu zemlju, kako presnose beogradski mediji.

Nahid Nazari, njegova majka juče je potvrdila da se dva dana nalazi u Beogradu.

- Bila sam zabrinuta za svog sina i odmah sam došla, žurila sam, pa nisam ni uzela vizu. Moje srce govori da je Hilal živ. Sve što sam čula je da se udavio u reci sa svoja dva prijatelja. Pokušavam da uđem u zemlju - kazala je juče Nahid Nazari.

Juče se pojavila vest da je jedno telo muškarca tamnije puti bez iakvih ličnih dokumenata isplivao kod sela Crna Bara i da je u vodi bilo 4 dana. Međutim, Nahid Nazari danas je kazala da to nije njen sin, a MUP radi na utvrđivanju identiteta momka koji je bez znakova života isplivao iz Drine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.