ZALJUBILA SAM SE U NJEGA! Devojčica (13) iz MIONICE opisala DO DETALJA svoj odnos sa POLICAJCEM koji ju je OBLJUBIO
Policajac iz Mionice i devojčica, ilustracija, Foto: Facebook, Profimedia

užas!

ZALJUBILA SAM SE U NJEGA! Devojčica (13) iz MIONICE opisala DO DETALJA svoj odnos sa POLICAJCEM koji ju je OBLJUBIO

Policajac V. Ž. se nalazi u pritvoru zbog krivičnog dela obljube nad detetom mlađim od 14 godina

Objavljeno: 03.07.2019. 22:21h
  • 63

- Nisam sigurna, ali mislim da sam se u njega zaljubila - tim rečima je 13-godišnja devojčica, žrtva obljube od policajca V. Ž. iz Mionice, opisala svoj tromesečni odnos sa 43-togodišnjim muškarcem, koji je i sam otac troje maloletne dece.

Policajac V. Ž. se nalazi u pritvoru zbog krivičnog dela obljube nad detetom mlađim od 14 godina, pošto se tereti da tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, sa devojčicom, koja je školska drugarica njegovog deteta, najpre stupio u kontakt i “emotivnu” vezu, a potom nad njom u više navrata izvršio nedozvoljene polne radnje.

Sve se dešavalo u periodu kada žrtva još nije napunila 13 godina.

DO DETALJA ISPRIČALA GDE SU SE SASTAJALI

- Nakon što su veštaci psihijatrijske struke ocenili da je devojčica sposobna da shvati šta se dešavalo i da da iskaz, ona je istražnim organima ispričala da je muškarac nije prisilio na seksualne odnose, a potom je do svih detalja ispričala kako su se upoznali i komunicirali, koliko puta i gde su se sastajali, kao i da tokom odnosa nije bilo bludnih radnji. Reč je o detetu koje je fizički zrelije u odnosu na svoju generaciju, ali i emocionalne nezrelosti koja odgovara njenom uzrastu, što se, između ostalog, vidi i po njenoj izjavi da "misli da se zaljubila, ali nije sigurna u to", ne shvatajući da je zapravo bila žrtva – objašnjava pouzdani izvor iz istrage.

ŽRTVA BLISKA ĆERKINA DRUGARICA

Dosadašnja istraga je pokazala da je devojčica bliska drugarica policajčeve ćerke, ne samo u školi nego i van nje, što je on iskoristio da joj se približi i stekne njeno poverenje. Pri tome, on je znao i za njene porodične prilike, lično poznajući devojčicine roditelje, znajući da su razvedeni, da majka često radi drugu smenu i da devojčica od popodnevnih sati, nakon povratka iz škole, ostaje sama kod svoje kuće.

Upravo je, kako se saznaje, u ranim večernjim satima dolazio po nju i u svom automobilu vozio na razna mesta u okolini Mionice gde ju je više puta obljubio.

MAJKA OTKRILA PORUKE

- Da se ne radi o devojčicinim insinuacijama potvrdilo je i veštačenje poruka koje je ona razmenjivala sa njim, jer u njima, pored eksplicitnog sadržaja, ima i prepričavanja njihovih viđanja i događaja, kao i dogovaranja narednih susreta, što će sve biti materijalni dokaz za sud – dodaje naš izvor.

Upravo zahvaljujući tome što je devojčicina majka u ćerkinom telefonu otkrila poruke takvog sadržaja, užasni slučaj je otrkiven, a policija je utvrdila da se radi o njihovom kolegi. V. Ž. se inače i pred tužiocem i sudijom za prethodni postupak branio ćutanjem, a odmah nakon hapšenja je suspendovan.

SKLON "DEVIJANTNOM PONAŠANJU"

Po rečima Mioničana koji ga poznaju, policajac dolazi iz porodice koja je solidno poljoprivredno gazdinstvo i da je u prethodnom braku imao porodičnu tragediju, kada mu se pre desetak godina ćerkica udavila u kanti punoj vode u dvorištu porodične kuće.

Pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svedoke čije se saslušanje u narednom periodu očekuje, kao i zbog uznemirenja javnosti, pa se očekuje da će Više tužilaštvo iz istih razloga tražiti produženje pritvora.

Ukoliko se tokom sudskog postupka utvrdi da je maloletna žrtva svojevoljno stupala u seksualne odnose sa njim, policajac će se teretiti za obljubu nad detetom za šta je zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora.

(Espreso.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media