KRISTINA JE UBICA S OSMEHOM: Kobnog dana se dogovarale da ne kuvaju, a onda je IZBOLA SVEKRVU ZBOG SVAĐE OKO RUČKA
Kobnog dana se dogovarale da ne kuvaju, Foto: Kurir.rs/Privatna arhiva

JEZIVA TRAGEDIJA

KRISTINA JE UBICA S OSMEHOM: Kobnog dana se dogovarale da ne kuvaju, a onda je IZBOLA SVEKRVU ZBOG SVAĐE OKO RUČKA

Kristina je Iboju napala najpre u kući

Objavljeno: 16:19h

Razmirice između trudnice Kristine Kulčar (31) i njene svekrve koju je izbola nasmrt, Iboje Varge (59), započete su kada je Kristinin suprug Zoltan bio u zatvoru, a nisu se smirile ni kada je izašao na slobodu. Kristina se više puta lečila na psihijatriji, ali je njen otac potpisao saglasnost da može da izađe iz bolnice.

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući Varga u selu Poljanice kod Bečeja, u koju se Zoltan sa svojom suprugom Kristinom doselio pre oko godinu dana. Njih dvoje su, prema priči komšija, ranije živeli u Bačkom Petrovom Selu, gde je Katarina jednom prilikom napala komšinicu.

Posle tog incidenta je završila na psihijatriji, ali je iz bolnice izašla kada je, uprkos tome što se Zoltan, kako tvrdi, protivio, Kristinin otac potpisao saglasnost.

Iako su odnosi između snaje i svekrve bili zategnuti, tog kobnog jutra sve je izgledalo uobičajeno. Zoltan je ispričao da je čuo kada su se Iboja i Katarina uz jutarnju kafu dogovorile da tog dana ne kuvaju.

- Pre nego što ću otići na posao, njih dve su lepo pričale. Uz kafu su se složile da ne treba da kuvaju, jer je dosta hrane ostalo od nedeljnog ručka. Posle sam čuo da su se posvađale zbog ručka - ispričao je potreseni Zoltan.

Komšije su ispričale da je Zoltan bio u zatvoru jer nije plaćao alimentaciju, te da je taj period bio izuzetno težak, posebno za Zoltanovu decu koja su morala da trpe svakodnevne svađe dve žene.

Podsećanja radi, Kristina je Iboju napala najpre u kući, nanevši joj nožem nekoliko ubodnih rana, a kada se starica dala u beg ka kapiji, pomahnitala snaja ju je sustigla, oborila na zemlju, zgazila i nastavila ubadati vilama. Nakon toga je otišla kod komšinice po decu i sa njima se uputila na obližnje igralište, gde ju je policija i uhapsila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.