POLICAJAC KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13) ISKORISTIO RAZVOD NJENIH RODITELJA! Često je bila prepuštena SAMA SEBI
Policajac, Foto: Facebook printscreen

HAPŠENJE

POLICAJAC KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13) ISKORISTIO RAZVOD NJENIH RODITELJA! Često je bila prepuštena SAMA SEBI

Svi smo šokirani saznanjem da je policajac koga smo svakodnevno sretali na ulici i koji je plaćen da se brine o zakonu i bezbednosti građana, osumnjičen za obljubu trinaestogodišnje devojčice

Objavljeno:

Meštani Mionice u šoku nakon vesti o hapšenju policajca V. Ž. (43) zbog obljube deteta (13). Otac i majka se razveli, pa je ona često bila sama, što je osumnjičeni zloupotrebio.

Svi smo šokirani saznanjem da je policajac koga smo svakodnevno sretali na ulici i koji je plaćen da se brine o zakonu i bezbednosti građana, osumnjičen za obljubu trinaestogodišnje devojčice. Međutim, treba imati u vidu da dete odrasta sa majkom, koja se pre nekoliko godina razvela od muža, devojčicinog oca. Uz to, veći deo dana je prepuštena sama sebi.

Ovako žitelji Mionice komentarišu hapšenje policajca V. Ž. (43), zaposlenog u Policijskoj stanici u ovom mestu, koji živi u obližnjem selu. On je u pritvoru zbog sumnje da je od marta do nedavno, koristeći nezrelost devojčice, stupio u seksualne odnose sa njom. Prvi kontakt je ostvario preko društvenih mreža, a onda i porukama mobilnim telefonom. Tako je počinio nedozvoljene polne radnje, a na predlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio mu je pritvor do 30 dana.

- Još strašnije je što je devojčica školska drugarica njegovog sina, a policajac je dobar prijatelj sa njenim roditeljima. To ga, međutim, nije sprečilo da počini takvo gnusno delo - kažu Mioničani. - Po svemu sudeći, on je upravo to iskoristio da joj se približi i stekne njeno poverenje. Pre nekoliko godina, doživeo je veliku porodičnu tragediju, kada mu se dete udavilo. Inače, on ima troje maloletne dece.

Majka devojčice u njenom mobilnom telefonu pronašla je nekoliko eksplicitnih poruka sa nepoznatog broja, te je sve prijavila policiji. Tokom istrage, mionički policajci utvrdili su da su poruke stizale sa telefona čiji je vlasnik - njihov kolega.

- Devojčica je tih dana ostajala sama kod kuće, jer je majka radila posle podne - kaže naš izvor. - Policajac je tu njenu usamljenost iskoristio, pa je kolima odvozio na periferiju Mionice, gde je po svemu sudeći činio dela za koja je osumnjičen. U istrazi, devojčica je međutim rekla da nije bila prisiljena na susrete i odnose sa njim, jer se u njega zaljubila.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.