ZORA DOBRIČANIN BRANI JUTKU! Smatra da nema tog sudije KOJI ĆE GA OSUDITI BEZ OVOGA!
Zora Dobričanin o Jutki, Foto: Filip Plavčić

suđenje

ZORA DOBRIČANIN BRANI JUTKU! Smatra da nema tog sudije KOJI ĆE GA OSUDITI BEZ OVOGA!

Prema mišljenju Jeličićevog pravnog tima, prezumpcija nevinosti u odnosu na njihovog klijenta je "bezbroj puta brutalno narušena"

Objavljeno:

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović izjavila je, povodom odluke da se nadležnost za suđenje Milutinu Jeličiću Jutki delegira Osnovnom sudu u Kruševcu, da je njegovom pravnom timu svejedno gde god da bude održano suđenje.

- Ovde već postupa tužilac iz Kruševca. Lično nam je svejedno gde god da se sudi jer smo mišljenja da nema tog sudije koji će našeg klijenta bez dokaza osuditi, pa ni sud u Brusu, Kruševcu ili gde god - rekla je ona.

Ona dodaje da se nada da će se sud držati zakonskih okvira i da će se zaustaviti tabloidizacija slučaja te da će "novi sud i sudija ceo postupak privesti k pravu".

Prema mišljenju Jeličićevog pravnog tima, prezumpcija nevinosti u odnosu na njihovog klijenta je "bezbroj puta brutalno narušena".

- Gospodin Jeličić je ozbiljan porodični čovek, pa valjda i on, a posebno njegova odrasla deca - sin i ćerka - kao i njegova supruga, imaju neka ljudska prava koja se sada brutalno i nezajažljivo narušavaju - navela je Zora Dobričanin Nikodinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.