ON JE UBIO KNELETA, I PORED NJEGA KRVLJU NAPISAO BROJ 1! Bio je žestoki momak, NJEGOVO TELO NIKAD NISU NAŠLI (FOTO)
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE UBIO KNELETA, I PORED NJEGA KRVLJU NAPISAO BROJ 1! Bio je žestoki momak, NJEGOVO TELO NIKAD NISU NAŠLI (FOTO)

Zamerio se mnogim opasnim momcima, i nije dobro prošao

Objavljeno:

Pre i posle Aleksandra Kneževića Kneleta stradali su na isti način.

Ostao je upamćen kao tvora čuvene "dizel generacije" žestokih momaka, a imao je sopstveni stil života, koji su generacije mladih kopirale.

Njegovo ubistvo označilo je početak krvave serije ubistava na beogradskom asfaltu. Imao je samo 21 godinu kada je 28. oktobra 1992. likvidiran u čuvenom apartmanu 331 hotel "Hajat" u Novom Beogradu. Ležao je na stomaku, a na ogledalu je bila krvlju ispisana poruka: "Broj 1". Ova poruka da danas nije dešifrovana.

Oni koju su mu bili bliski tvrdili su da nikada nije olako otvarao vrata hotelske sobe. Uvek je nekoliko puta proveravao koga pušta u sobu, a pištolj je u ruci navodno držao čak i kada su mu u posetu dolazili bliski prijatelji. Ipak, kobnog dana napadača je pustio u sobu.

Za Kneletovo ubistvo uhapšen je Miodrag Cvijetinović, zvani Miša Tajger.

Ovo je on:

Njemu je, kako je ranije objavljivano, u zatvoru Ćenta slao mnogo novca tako da je Miša kupio naklonost zatvorenika i stražara.

Navodno, samo jedan dečko rešio je da mu se suprotstavi, ali ga je Miša pretukao.

Ćenta ga je jednom posetio i rekao da je sve sređeno, nakon čega je Tajger oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Miša je takođe hapšen za ubistvo Darka Stanojevića, Kneletovog nerazdvojnog druga sa kim su ubice ušle u Kneletovu sobu pod pretnjom. Sumnja se da je Darko ubijen jer mrtva usta ne govore.

Kada je Voja Amerikanac ubio Ćentu, Bojan Petrović koji je pretendovao da preuzme podzemlje, zajedno sa još par ljudi među kojima je bio i Miša, otimaju i muče Voju dok nije priznao da je ubio Ćentu, sve to snimaju, a onda ga ubijaju. Vrlo brzo ih stiže osveta. Bojan je izrešetan sa svojim telohraniteljem, a Mišino telo nikad nije pronađeno i vodi se kao nestao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.