OVO JE POLICAJAC IZ MIONICE KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13)! Otkrivene su MRAČNE TAJNE iz njegovog života!
Otkrivene su MRAČNE TAJNE iz njegovog života!, Foto: Facebook

UŽAS!

OVO JE POLICAJAC IZ MIONICE KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13)! Otkrivene su MRAČNE TAJNE iz njegovog života!

On je navodno, u svom automobilu, često devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje

Objavljeno: 11:06h

Policajac V. Ž, iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Kako za Pink.rs, pričaju komšije on je odavno poznat po problematičnom i bahatom ponašanju.

- Doživeo je veliku porodičnu tragediju, dete mu se udavilo i od tada se potpuno promenio. Pukao je. Našao je novu ženu, a onda je krenuo nekim pogrešnim putem... - navode komšije koje informacija da je V. Ž. osumnjičen za silovanje nije previše iznenadila.

Prema njihovim rečima, devojčica za čiju je obljubu osumnjičen je ćerka njegovog prijatelja.

- Nisu bili najbolji drugovi, ali se veoma dobro poznaju - kažu komšije.

Prema pisanju medija, V. Ž. je otac tri maloletna deteta, od kojih je jedno školski drug 13-godišnje devojčice koju je obljubio.

On je navodeno, u svom automobilu, često devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

- Devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u “emotivnoj” vezi sa osumnjičenim, da se u njega “praktično zaljubila”, te da nije bila prisile na seksualne odnose. Pre nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali veštaci psihijatrijske struke koji su procenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem – navodi izvor za beogradske medije.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.