OVAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ JECAO ZA JELENOM! Pozliće vam od prvog intervjua koji je DAO NAKON NJENOG UBISTVA!
Zoran Marjanović, Foto: Damir Dervišagić

MONSTRUM?

OVAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ JECAO ZA JELENOM! Pozliće vam od prvog intervjua koji je DAO NAKON NJENOG UBISTVA!

Odmah nakon što je monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović sahranjena, njen suprug Zoran dao je prvi intervju za medije!

Objavljeno: 18:26h

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Apelacioni sud je doneo rešenje kojim je odbacio žalbe Marjanovićevih branilaca i potvrdio rešenje o potvrđivanju optužnice Višeg suda.

Suđenje bi trebalo da počne na jesen.

Podsećamo, odmah nakon što je monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović sahranjena, njen suprug Zoran dao je prvi intervju za medije.

U tom razgovoru on je govorio o kobnom danu i šta se dešavalo na nasipu kada je Jelena nestala.

- Svi su je obožavali. Obožavali su je u Grandu. Ovde spremi kuću, sve obaveze, kod majke ode, tamo sve završi, dođe ovde u studio, otpeva bek vokale, Sve je postizala, ali sve i to sa osmehom. I u njenom mnogo teškom trenutku, kada joj je mama obolela i eto pred Novu godinu je obolila. Ležala je na onkologiji tri meseca. Za Jelenu je to bilo strašno. Mi smo išli svaki dan, nosili joj hranu. Ali i pored toga, kada se vrati, ona je puna energije, ona je maksimum pozitiva - rekao tada između ostalog.

- Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene - kroz suze je pričao Jelenin suprug.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.