UŽAS! POLICAJAC U MIONICI OBLJUBIO DEVOJČICU (13)! Ona je školska drugarica NJEGOVOG SINA!
Osumnjičen za zlostavljanje devojčice, Foto: Profimedia

osumnjičen

UŽAS! POLICAJAC U MIONICI OBLJUBIO DEVOJČICU (13)! Ona je školska drugarica NJEGOVOG SINA!

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje

Objavljeno:

Policajac V. Ž. iz Policijske stanice u Mionici uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio devojčicu (13) iz ove varošice.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, nezvanično saznajemu "Novosti", bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje, kako prenose beogradski mediji.

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, saznajemo nezvanično, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.